Mással is előfordul olyan ,hogy este már annyira lusta meg fáradt hogy nincs kedve vacsorázni?
Figyelt kérdés
Mostanában velem mindig ez van. Sajnos este annyira fáradt szoktam lenni hogy nincs erőm kedvem enni ez mitől lehet? Pedig nem csinálok sok mindent egy nap.tegnap 06:00
1/6 A kérdező kommentje:
de reggeltől ilyen este 6 ig még friss vagyok és képben vagyok utánna annyira lusta és fáradt leszek hirtelen.
tegnap 06:01
2/6 anonim 

válasza:

Nem iszod tele magad kávéval meg endergia itallal?
Ha ezek adják a kalóriáid nagy részét, az baj, mert bár ébren meg energizálva tart, sok tápanyagot nem kapsz.
Szoktál napközben rendesen enni? Mert ha igen, akkor nem baj.
3/6 anonim 

válasza:

Néha, de nem olyan gyakori. Én napközben pl nem nagyon eszem, szóval ha hazaérek általában az az első, hogy főzök valamit, vagy eszem a tegnapi maradékból. Hétvégente van olyan néha, hogy mondjuk eszem valamikor 1-2 körül, de utána belebzulok valamibe, tanulás, játék, amihez épp kedvem van, aztán elálmosodom este, de amikor már nem foglalkozom az adott dologgal eszembe jut, hogy éhes vagyok, de már nincs kedvem enni, hanem inkább alszom.
4/6 anonim 

válasza:

Rendszeresen így érek haza munkából: nincs energiám a zuhanyzáson és az alváson kívül semmire.
5/6 anonim 

válasza:

Az faradt mindig aki semmit se csinal.. en este nemhogy vacsizok de elotte meg 2 orat edzek is
6/6 anonim 

válasza:

Nálam ez elképzelhetetlen, mert éhesen egyszerűen nem tudok elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!