Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenéznél egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Kivágtak otthonról, 3000Ft volt a zsebemben, amikor elmentem. Ez érettségi után volt, szóval nincs diplomám.

Művelt vagyok, több nyelven beszélek (10et tanultam, 5-öt beszélek folyékonyan). Többnyire van munkám, hol iroda, hol takarítás, szóval bármit elvállalok, közben otthon tanulok, és gyűjtök, hogy elvégezhessek egy egyetemet idővel.

Viszont rengeteg diplomás lenéz. Jogosan?

2015. dec. 7. 13:03
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
39%

Ezek a diplomasok azert ilyenek mert ezt oktatjak nekik!

"Ha innen kikerultok felistenek lesztek"

En leszarom a diplomasokat annyi van beloluk mint utcan a szemetbol!

Nekem ket szakmam van es tudod a mondast egy jo szakma feler egy diplomaval...

En ezekbol vigan megelek es jokat rohogok a friss diplomasokon ahogy telitettsegre hivatkozva elkuldik oket es elnennek penzterosnak!

Ne keseredj szakmat tanulj tobbre viszed.

2015. dec. 7. 13:08
 2/28 anonim ***** válasza:
27%
Irigy pénisz mindegyik! Én például irigyellek, ne foglalkozz farkakkal. Ha nagyon kötekednek, akkor az egyiket kapd el, verd meg, de nagyon keményen, hogy a kórházban kössön ki, aztán ennyi, a többi leszáll rólad. De téged aztán abszolút nem lehet lenézni szerintem. Szóval ennyi.
2015. dec. 7. 13:09
 3/28 anonim ***** válasza:
11%
Kivágtak otthonról, és otthon tanulsz...? Most akkor ez hogy van?
2015. dec. 7. 13:15
 4/28 anonim ***** válasza:
77%

Kicsit fura kérdés,nem vagy esetleg paranoiás?

Az 5 nyelv szinte öt szakma,és rendesen teszel azért,hogy még több legyen.

A lenézés nem jogosság kérdése,hanem emberi tahóság.

Ha csak egy szakmunkásnő lennél,akkor egyből agyon is lőnének azok akik lenéznek?

Szerintem hanyagold ezt a lenéző társaságot.Sok beképzelt diplomás sznob van mindenfelé,nem kell velük foglalkozni.

Csináld azt a saját életeddel,amit jónak látsz.

:)

2015. dec. 7. 13:15
 5/28 A kérdező kommentje:
3, otthon tanulok önerőből munka után
2015. dec. 7. 13:16
 6/28 anonim ***** válasza:
Dehogy néznélek le. :) Erős személyiség lehetsz, ha megálltál csak úgy hirtelen a lábaidon mindenféle támogatás nélkül.
2015. dec. 7. 13:19
 7/28 anonim ***** válasza:
70%
Nekem mérnöki diplomám és kozmetikai és sminkes végzettségem is van. Egyetem után mentem szakmát tanulni, és az osztálytársai között rengeteg volt a diplomás...Le a kalappal, hogy a a semmiből feltudtál állni ! És nem kell foglalkoznod az ilyenekkel, mert a legtöbb akkor nézi le a a nem diplomásokat, ha ő maga sem briliroz az egyetemen.
2015. dec. 7. 13:21
 8/28 anonim ***** válasza:
Talán mert lehet, hogy albérletben lakik. Amúgy emiatt nem néz le senki, inkább az fogja érdekelni a férfiakat, hogy mi volt az indok, mit tettél ami miatt kivágtak otthonról.
2015. dec. 7. 13:21
 9/28 anonim ***** válasza:
94%
Lehet, hogy azért néznek le, mert kivágtak otthonról. Többnyire nem mókából dobják ki a szülők a gyereküket az utcára.
2015. dec. 7. 13:22
 10/28 A kérdező kommentje:
Tudod, 9-es, nem mindenki akarja eltartani a gyerekét érettségi után, ha még évekig tanulni szeretne.
2015. dec. 7. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!