Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is elkerülnétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is elkerülnétek egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Nagyon introvertált vagyok, van, hogy egyszerűen nem tudok megszólalni társaságban, és nem is akarok. Egyébként is nagyon keveset beszélek.

Intelligens és művelt vagyok, rengeteget olvasok, és több nyelven beszélek.

Egyszerűen öltözködök, nem érdekelnek a ruhák, vásárlás, meg úgy a tárgyak vagy a pénz sem önmagában, inkább a tanulás, és az önképzés több irányban.

Érdekel a fizika, a matek teória, a történelem, a filozófia, a pszichológia, és a spiritualitás egyes elméletei, valamint a vallások (magam nem vagyok vallásos).

Nem vagyok túl szép lány, csak egyszerű, nem szeretek a középpontban lenni, inkább észrevétlen maradni.

(Nem vagyok autista, mielőtt valaki erre gondol)

22l

2015. dec. 5. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem kerülnék el egy ilyen lányt, de nem is nagyon kezdeményeznék beszélgetést, de nem a személyisége miatt, hanem azért mert én is ilyen nem akarok megszólalni típus vagyok. Nem szeretek beszélgetni, mert mindég arra gondolok, hogy hülyeséget mondok...
2015. dec. 5. 19:26
 2/12 anonim ***** válasza:

Hasonló érdeklődésű embereket keress, mert amúgy megközelíteni egy ilyen lányt eleve nagyon nehéz, és asszem én nem is kezdeményeznék ha tudnám, hogy ilyen.

Hasonló embert keress mnit te.

2015. dec. 5. 19:30
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

Nekem tetszik ez a dolog, mert én is ilyen vagyok, nem kerülnélek, de nem is közelednék. Az introvertált páncélját alapból nehéz feltörni, ehhez még jön az pluszba, hogy lány vagy, hát, akinek harcolni támad kedve érted, kemény pszichológiai hadviselésre számíthat.

Egyébként nálam plusz pont, ha valaki nem vallásos.

2015. dec. 5. 19:41
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Elkerülni a taszító dolgokat szoktam, te nem vagy ilyen, te csak simán halálosan unalmasnak tűnsz, gyakorlatilag a Wikipédia vagy két lábon, ez legfeljebb egy robotnak vonzó. Az introvertált emberek gyakran beleesnek abba a hibába, hogy magukat végtelenül érdekesnek és különlegesnek gondolják, ezt első kézből tudom, hisz tiniként én is ilyen voltam, na most te pont ilyennel tűnsz. Leírod, hogy te vagy itt az egyszemélyes MTA és azt várod, hogy ez előtt hajtsuk meg a virtuális fejünket és természetesen hangsúlyozzuk ki, hogy semmi gond veled és mennyire jó, hogy vannak ilyen okos lányok is a sok nimand muff mellett.
2015. dec. 5. 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, inkább te kerülsz el másokat.
2015. dec. 5. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem érdekesnek tűnsz. :)

20(L

2015. dec. 5. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Szívesen megismerném szeretem a kissé elvontakat a nem hétköznapit :)
2015. dec. 5. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:

A valóságban miért nem találkozom soha ilyen lánnyal?

Úgy vagyok vele, mint az 1-es. Valószínűleg tetszene a személyiséged, de hogy kezdeményeznék-e, az jó kérdés, ugyanis én is nagyon introvertált vagyok.

2015. dec. 5. 20:26
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
"és több nyelven beszélek. " több nyelven beszélsz, vagy csak hallgatsz csendesen?
2015. dec. 5. 20:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Megkéne ismernem téged, így nem tudok döntést hozni.
2015. dec. 5. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!