Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is észrevette már magán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is észrevette már magán, hogyha egy ideig nincs senkivel, elkezd falakat emelni maga köré?

Figyelt kérdés

Jó tudom, hogy fiatal vagyok, de mégis valahogy azt érzem, hogy mivel már egy ideje nincs senkim, eltávolodtam teljesen attól, hogy akár legyen is, pedig vágyom rá...

Most pár hónapja bekerültem egy új közösségbe, és azt hittem, hogy itt majd megoldódnak a problémáim, de rájöttem, hogy igazán nem is tetszik senki... Szóval már így bennem van a hiba, de amiért ez van, már az önbizalmam is teljesen lecsökkent meg minden. És az a furcsa, hogy már elég sok emberre nyitott is lennék egyébként, de azt vettem észre, hogy senki sem akar nyitni. (Pedig azért én úgy gondolom, hogy az első lépést legalább a fiúnak illene megtennie, de ha neki sincs önbizalma, akkor nem teszi meg, ha pedig van, akkor elvárja, hogy a lányok majd fussanak utána.)

Na mindegy ebből kifolyólag, hogy senki se érdeklődik, még jobban lecsökkent az önbizalmam. És tudom, hogy ahhoz, hogy érdeklődni akarjon valaki, pont hogy kéne, hogy legyen, hogy megfelelő legyen a kisugárzásom is meg mit tudom én, de már teljesen "kiégtem."

Még a hab a tortán, hogy 1-2 óra szabadidőm van mondjuk naponta, szóval egy komoly kapcsolat szerintem bele se férne, meg annyira energiám se lenne, nem is vágyom rá..

Na mindegy ebből az egész történetből nem is tudom mit akartam kihozni, köszi aki elolvasta, ha esetleg valaki tudna szolgálni valami tanáccsal, annak örülnék. :)

20/L

2015. dec. 5. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Személy szerint nekem nagyon nagy kényelmet ad, hogy egyedül vagyok és "falakat húzok magam köré".

Igazából már annyira megszoktam az egyedüllétet, hogy nem szívesen dobnám el, nagyon ritkán bejön az életembe egy-egy személy, akire úgy fordítok időt, hogy közben nem érzem elpazaroltnak azokat a perceket, órákat, napokat.

Ha csak napi 1-2 órát tudsz rá fordítani, akár hónapokba is telhet, mire egyáltalán kiismered a választottad, plusz a napi 1-2 óra szabadidő elég kevés, a legtöbb embernél elég nagy stresszt és frusztrációt hoz magával, már ha nem megszállott munkamániás, a szó pozitív értelmében.

Az első lépésről azt gondolom, hogy mindkét nem megteheti, 2015-öt írunk, nincs senki rákényszerítve a másikra (bár valamiért egyensúly helyett még mindig a nő dönti el ezeket a dolgokat), de ha nem nézel senkit annyiba, hogy egyértelműen jelezd felé a szándékod, akkor totálisan megérdemled, hogy egyedül legyél, és nem is biztos, hogy annyira akarod ezt a párkapcsolatos dolgot.

2015. dec. 5. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy veled van a gond. Egyszerűen csak nincs szerencséd. Szerintem, ha valaki majd megtetszik neked egyszer akár ebből a társaságból, akár újból, nem fogsz habozni a kezdeményezést, aktivitást tekintve. Mindig sokkal könnyebb akkor ismerkedni, ha konkrétan bejön az adott illető, mert felpörgeti az embert már ez önmagában. Ne erőltesd, majd alakul. :D
2015. dec. 5. 21:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi, majd megpróbálok türelmes lenni. :) Viszont látom megint megérkeztek a lepontozók, számomra mindenki válasza hasznos volt, szóval mindjárt nyomok mindenkinek egy zöld kezet. :)
2015. dec. 5. 21:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Olyan vagy kedves kérdező, mint a volt párom. legalább is hasonló.

Belinkelem az én esetemet, olvasd el. Vond le a következtetéseket, esetleg válaszolj ha van ötleted.

1. http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..

2. http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

2015. dec. 5. 22:49
 15/15 anonim ***** válasza:
semmire nem megyünk a nyitottsággal, ha nem tőlünk szeretnék
2015. dec. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!