Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette már magán, hogyha egy ideig nincs senkivel, elkezd falakat emelni maga köré?
Jó tudom, hogy fiatal vagyok, de mégis valahogy azt érzem, hogy mivel már egy ideje nincs senkim, eltávolodtam teljesen attól, hogy akár legyen is, pedig vágyom rá...
Most pár hónapja bekerültem egy új közösségbe, és azt hittem, hogy itt majd megoldódnak a problémáim, de rájöttem, hogy igazán nem is tetszik senki... Szóval már így bennem van a hiba, de amiért ez van, már az önbizalmam is teljesen lecsökkent meg minden. És az a furcsa, hogy már elég sok emberre nyitott is lennék egyébként, de azt vettem észre, hogy senki sem akar nyitni. (Pedig azért én úgy gondolom, hogy az első lépést legalább a fiúnak illene megtennie, de ha neki sincs önbizalma, akkor nem teszi meg, ha pedig van, akkor elvárja, hogy a lányok majd fussanak utána.)
Na mindegy ebből kifolyólag, hogy senki se érdeklődik, még jobban lecsökkent az önbizalmam. És tudom, hogy ahhoz, hogy érdeklődni akarjon valaki, pont hogy kéne, hogy legyen, hogy megfelelő legyen a kisugárzásom is meg mit tudom én, de már teljesen "kiégtem."
Még a hab a tortán, hogy 1-2 óra szabadidőm van mondjuk naponta, szóval egy komoly kapcsolat szerintem bele se férne, meg annyira energiám se lenne, nem is vágyom rá..
Na mindegy ebből az egész történetből nem is tudom mit akartam kihozni, köszi aki elolvasta, ha esetleg valaki tudna szolgálni valami tanáccsal, annak örülnék. :)
20/L
Hát de ez így nagyon nem jó, ha mindenki felhúzza ezeket a falakat. :'D Szerintem sok lány, már attól is boldogabbnak érzi magát, ha azt mondják, hogy szép, és ha normális és nem száll el magától, már ezért megéri...
Persze tudom, hogy a mai világban folyamatosan pusztítjuk egymást és a környezetünket, szóval az ilyen ritka madarak létezésében, mint én már senki sem hisz. :D
Nem olvastam teljesen végig, csak átfutottam, szóval nézd el nekem, ha nem teljesen arra válaszolok amit kérdeztél.
Én sokszor jártam már úgy párszor, hogy fél évig-2évig nem kellett pasi, pedig én se vagyok nálad sokkal idősebb. Aztán egyszer csak történt valami és akkor már kellett és találtam is hamar. Ha olyan hangulatban vagy, azt amúgy kiszúrják és érdeklődnek. Meg a játékosabb, nem is kifejezetten próbálkozás célú közeledéseikre máshogy fogsz reagálni, ezt észreveszik és akkor majd lépnek. Szóval csak várj, próbáld élvezni az életedet és amikor már nem csak "vágyom rá asszem" lesz, azt majd úgyis észreveszed. Itt nem a görcsös mostakaromra gondolok, hanem.. nem tudom elmagyarázni. De majd észreveszed. Ne aggódj ezen tényleg.
24L
Persze sokan érzik így, de ugyanakkor ha lenne egy tökéletes ember számukra akkor azok a falak ripsz ropsz leomlanának, ez csak annyit jelent, hogy nem találtad meg még a megfelelő személyt.
A többi leginkább belemagyarázás kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!