Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem feltétlen veled van a baj. A szerencsén is sok múlik. Nekem se volt még barátnőm, de esetemben tudom, h azért, mert nem vagyok egy mintaember, nagyon lusta és önző vagyok. Neked viszont a felsorolt tulajdonságaid abszolút pozitívak, szóval ezen ne változtass! Nincs is visszataszítóbb mint amikor egy lány leissza magát.
2015. dec. 4. 16:00
2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszod :) az osztályokba mindenki elmegy hétvégére inni, és ezért van kevés barátom mert én nem járok velük inni. Képesek úgy lenini magukat hogy nem emlekszenek semmire. Én ennek nem látom értelmét így nem tartok velük. De most komolyan akkor lesz barátom és akkor lesznek barátaim ha beállok a sorba?! :'(
Nem az a baj, hogy nem iszol meg nem cigizel stb. Az a gond, hogy túlságosan meghúzod magad, nem tudod demonstrálni az értékeidet, nem jársz társaságba, ergo esélyed sincs összemelegedni valakivel. Túlságosan álmodozhatsz otthon a 4 fal között.
2015. dec. 4. 16:12
4/9 A kérdező kommentje:
Nincs tarsasagom ez teljesen igaz, de nem is vesznek körbe olyan emberek akikkel közös témánik lennenek. Volt egy két ember akivel (lanyok) akikkel elkezdtem barátkozni de azért hanyagolnak mert nem járok velük inni. Meg a srácok is azokat a csajokat kedvelik beszélgetnek velük akik nyomulnak.Karomkodnak és majdhogynem csak rúgni kell őket,mert rögtön első szóra pucsitananak
De neked is tenned kell a sikerért. Miért nem jársz el színházba, nyelvsuliba, kreatív hobbi klubba, könyvtárba, piacra, bevásárlóközpontba, moziba, ruhaüzletekbe stb? Bárhol szóba elegyedhetnél férfiakkal, véleményt kikérve erről-arról, ha már másképp nem tudod megszólítani őket.
2015. dec. 4. 16:25
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Amiket fel sorolták mindenhova járok. Kivéve egy kettőt :D teszek a sikerért hidd el
Nekem van egy lány ismerősöm, pont ma lett 20 éves. Régebben viszonylag sokat voltunk együtt (nem volt semmi csak barátság) de elkezdett elég sokat inni aztán a cigire is rászokott. Szinte minden hétvégén buliba megy. Nem igazán lehet vele beszélgetni semmiről mert kb nincs véleménye és nem nagyon érdeklődik a dolgok iránt. Nagyon lusta is. Viszont nagyon kedves, aranyos, visszahúzódó (hiába a buli, akkor is... csak ha iszik vagy társaságban van akkor lesz r..banc) Szóval hiába az utóbbi néhány tulajdonság ha ott vannak az elsők. Tegyük hozzá, hogy nagyon szép is szerintem és olyan viszonyban voltunk hogy eléggé kötődött hozzám de nekem így nem megy. Nekem társ kell nem egy barbi baba. Szóval ne hidd kedves kérdező hogy csak azok a lányok jönnek be mindenkinek. Hasonló a hasonló társaságát keresi, ez 10-ből 9 esetben biztos, hogy így van. Szóval aki csak felszínesen él és inkább a külső alapján választ, az is ilyen párt fog találni. Emiatt meg ne sírj mert szerintem neked sem erre van szükséged. Én úgy gondolom, hogy semmiben nem vagy lemaradva. Én is 23 voltam amikor megtaláltam az igazit. :) Vagyis akiről azt hittem, hogy ő lesz az. Aztán nemrég változtak a dolgok.
25/F
2015. dec. 4. 16:50
Akármi is az oka, azért tarts még ki, és ne ess rögtön hanyatt majd az első néhány kedves szótól (ami ilyen helyzetben egy elég könnyen elkövethető hiba). Egyébként sok fiú van akiknek kifejezetten a visszahúzódóbb lányok tetszenek, csak nehezen megy nekik a kezdeményezés. De ezt gondolom már tudod.
2015. dec. 4. 17:03
2015. dec. 4. 17:24
Kapcsolódó kérdések: