Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szépséghibával nem kellek a nőknek vagy lehet valami más baj van velem?
Figyelt kérdés
Nagyon apró picik a fogaim, részben genetikailag ilyen, részben mélyharapás miatt lekopott, nagyon drága és bonyolult dolog lenne szép mosolyt varázsolni nekem.
Amúgy kicsit sárgák, de egészségesek.
kicsit ehhez hasonlít
2015. dec. 1. 18:45
1/7 rrrrrreennnnn válasza:
Csupàn csak ez nem lehet kizàrò tényező. Ennél nagyobb szépséghibàk elmennek.
Valami màs gond van veled.
2/7 A kérdező kommentje:
hát 167 cm vagyok esetleg még az, nem tudom. (de ezt nem hiszem)
2015. dec. 1. 18:49
3/7 anonim válasza:
De ugye nem ilyen sárgák meg lepedékesek a fogaid, mert ugye az riasztóbb, mint a méret?
4/7 anonim válasza:
menjél el fehéríttetni a fogaid és ápold őket!
nem számít, hogy pici v szabálytalan,de ha sárga az nagyon taszító!!!!
5/7 rrrrrreennnnn válasza:
Ja.A sàrga fog taszìtò és én nem is feltétlen külső tulajdonsàgra gondoltam.
6/7 anonim válasza:
167 cm nagyon alacdony. A fogaiddal nincs baj. A szad ne legyen budos. Jarj jiu jitsuzni, ott elony, ha torp vagy. Izmosodsz es szelesedsz, igy nem leszel olyan gyerekes a magassagod miatt.
N
7/7 anonim válasza:
Moss fogat! Engem csak a sárga rész zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!