Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nőknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nőknek a test számít elsősorban? Nem is a kigyúrtság, hanem főleg a testalkat?

Figyelt kérdés

Persze az sem árt ha valaki ízlésesen szálkás, de nem ez a mérvadó. Tapasztalataim szerint, egy helyes arcú srácra ugyan felfigyelnek a nők és könnyen beszélgetésbe elegyednek vele, de ha vézna az illető akkor csak barátként tekintenek rá és egyszerűen nem fekszenek le vele. Max ilyen 1-2 év ismerkedés után. Bezzeg ha valakinek jó testalkata van (ami nem egyenlő a kigyúrtsággal!), azzal már akár aznap este is ágyba bújnak, és sokkal kisebb az esélye, hogy barátként tekintsenek rá, hanem már egyből "férfi" a szemükben.

Szerintetek is így van? Miért van ez így?

2015. dec. 1. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:
20%

Ez a lényeg a nőknek,helyesnek szüless,és legyél izmos.Ja és az sem árt,ha van pénzed is..

24/F

2015. dec. 1. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem az összkép a lényeg. A párom például jó magas és vékony, és iszonyatosan férfias kisugárzása van, illetve rendkívül kedves, figyelmes, odaadó és házias. Engem ez vett le a lábamról. Nagyon sokat számít a kisugárzás.

És a pénz témát nagyon sokat tévesen értelmezitek. Nem azért vannak oda a normális (!) nők a pénzesebb férfiakért, mert pénzesek. Hanem mert általában nagyobb önbizalom is jár a magasabb fizetéssel. Ezt magamról is tudom, amikor felvettek egy nagyobb felelősséggel járó pozíciób jóval nagyobb bérért, akkor igen, nőtt az önbizalmam, hogy ezt is elértem. Ez minden emberrel így van.

Szóval részemről a személyiség illetve a kisugárzás a fontosabb. Volt mindenféle barátom, alacsony, magas, husibb, vékony, kigyúrt. Nem ezen múlik. 24/N

2015. dec. 1. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
71%

Most azt kérdezed, hogy a férfias testalkat miért vonzza a nőket jobban szexuálisan? :D

Vicces kérdés. Igen, egyéjszakásra olyat választok, akihez testileg vonzódom, mivel még nem ismerem kellőképpen a belsőjét. Ebben mi a meglepő?

Szerelemnél viszont: egy gizda srácba is bele tudok zúgni.

Egyébként, akivel komolyan gondolom, azzal úgysem fekszek le egyből.

2015. dec. 1. 10:17
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
80%

Szerintem mindenki olyannal akar lenni, akihez vonzódik, és a vonzalom egyik nagy része a testalkat. Ezen nem tudsz változtatni, ha fejen állsz se. Minden nőnek más tetszik, van, akinek a mackósabb férfiak, van, akinek az izmosak, nekem elég az, ha a partner erős és nagyobb nálam, de van olyan barátnőm, aki kifejezetten visszataszítónak találja az izmosakat, és a soványabbakat szereti. Szerintem te is szívesebben lennél olyannal, akihez vonzódsz, természetes, hogy a külső fontos egy olyan kapcsolatban, amiben van szexuális vonzalom is.

A legtöbb nő a nagyobb pasikat szereti, mert így vagyunk szocializálva. Társadalmi behatás az egész, hogy a férfinak nagynak és erősnek kell lennie, a legtöbb férfi a karcsú lányokat szereti, ugyanebből az okból kifolyólag. Támadd a társadalmi elvárásokat és a nyugati szépségideált, ne pedig a nőket :D

2015. dec. 1. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Hmmmmmmmmmmmm vajon miért lehet, hogy a nők a viszonylag normális megjelenésű férfiakat választják az útszéli hányásra hasonlítók helyett? A férfiak bezzeg teljesen mások! Női logika... A nők felfoghatatlan, és megfejthetetlen élőlények...
2015. dec. 1. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!