Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bánik így velem? 22L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánik így velem? 22L

Figyelt kérdés

Próbálom röviden a dolgot.

Régen nagyon jóban voltam egy sráccal. Sőt, még most nyáron is elég bensőségesen beszélgettünk. Én szingli vagyok, ő nem. Kb. 4 éve ismerem és majd 4 éve vagyunk barátok. Sokszor bevallotta az irántam érzett vonzalmát, meg sok mást vágyát, de leszögeztük, ez csak akkor lehet kivitelezhető, ha mind a ketten szabadok lennénk. Tehát jelenleg teljesen kicsukva minden.

Viszont. Egy ideje furcsán viselkedik. Egy életvidám, vigyori srác egyébként, mostanság viszont savanyú árbázata van szinte mindig. Flegma, beszólogat az egyik mondatában, aztán normális. Lekezelőbb, pedig soha nem volt rá jellemző. Mindig papolt a bizalomról, meg hogy mi mindent megbeszélhetünk, erre mégis sunnyog. Alapvető dolgokat is úgy mond el, mintha legalábbis a széfje kombinációit kérném. Persze ő simán érdeklődik még intim, magánéleti dolgok iránt is. Sőt, nagyon is kíváncsi, szinte elvárja, hogy beszámoljak neki, van e valakim pl. szexuális téren. Ha meg mondok dolgokat, de csak annyi, hogy mesélek általánosságban a pasikról, hallgat, majd mintha duzzogna, lekezelő lesz, szinte megfordul és se szó, se beszéd elindul.

Nem értem, hogy tud valaki így viselkedni/megváltozni? Nem azt mondom, hogy az egész beszélgetés alatt ilye , de vannak olyan beszólásai, amiket nem tudok hová tenni. Cseszeget, hogy pasizzak be, hisz már X éves vagyok... Az én munkám az nem olyan, mint az övé, mert én nem vagyok pasi, a női munka más... Van, hogy a munkámat is kritizálja... Illetve az én gondjaim nem olyan jellegűek, mint az övé, az övé komolyabb, nehezebb...

Nem volt ilyen. Dicsérgetett anno munka terén is, meg más téren. Hogy gondolja nehéz, de én ügyes vagyok bla bla. Kb. 3 hónapja kergült meg. Én mindig normális vagyok vele, meghallhatom, ha problémája van, mert van, erre pont velem bunkózik?

Most meg elvan magától szállja... Mindig csak Ő meg Ő. Minden róla szól. Mitől lett ilyen önző? Olykor ellenséges velem, mikor én nem bántom, sőt, állítólag rajtam kívül a kutya se látja mennyit dolgozik. Legalábbis ezt állítja. Én az emberekben az értéket keresem. Ő is egy figyelem és szeretetéhes srác.(vagy csak volt) Régen nem ilyen volt. Kedves, segítőkész...

Miért lett ilyen? Miért velem undok?

2015. nov. 30. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Az élet gyakran meggyűri az embereket. Szerintem nyugodtan így ahogy ezt leírtad megkérdezhetnéd tőle miért viselkedik így. Kicsit legyél rövidebb-tömörebb, mi azt szeretjük.

Kicsit más szemszögből, miért veszed ezt ennyire a lelkedre ha amúgy is kizártátok a párkapcsolat lehetőségét? Bunkó, ne keresd, majd ha akar valamit és komolyan is gondolja megkeres. Még akár ezt is leírhatod neki ha te ilyen sprődebb lány vagy..

2015. nov. 30. 22:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Kizártuk, mert van neki jelenleg kapcsolata.

Azért esik rosszul, mert számomra felfoghatatlan, hogy képes valaki csak úgy bántani egy másik embert. Főleg, ha az a másik ember csak segítette, támogatta mióta ismeri. Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátja van? Én nem keresem soha.

2015. nov. 30. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Hányadszor teszed fel?
2015. nov. 30. 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:
A kedves embereket mindig csak kihasználják, mióta világ a világ..
2015. dec. 3. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!