Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy férfi aki annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy férfi aki annyira szerelmes belém, hogy kárt tesz magában, mert visszautasítottam. Nekem emiatt nagyon durván lelkiismeretfurdalásom van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

#lekiismeretfurdalás
2015. nov. 30. 10:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nekem közeli családtagjaim között vannak olyanok, akik hajlamosak ilyen manipulálásra, csak határozottsággal tudsz fellépni velük szemben, mert nem változnak, mindig találnak okot és ürügyet, ha valami már nem aktuális, lesz más. Hacsak nem állsz a sarkadra.

Egyébként az ilyen ember az öngyilkossággal is csak fenyegetőzik, mert valójában nem menekülni akar, hanem azt, hogy körülötte ugráljon, akivel szemben felhasználja ezt az adut. Aki valóban menekül, biztosra megy, nem hagy időt a segítségére sietőknek.

2015. nov. 30. 12:25
 22/35 A kérdező kommentje:

lehet gyenge ember vagyok, de volt-e bárki ilyen helyzetben, hogy egy másik ember élete múlott rajta? Túl nagy felelősség!

Nem vagyok pszichopata, hogy bármiféle emberi érzelmeket, történéseket szárazon viseljek.

2015. nov. 30. 12:26
 23/35 anonim ***** válasza:
Voltam zsarolt helyzetben, kérdező. De én túl makacs vagyok, hogy hagyjam magam, és nem lett tragédia, megtanulták, hogy velem ezt nem tudják eljátszani.
2015. nov. 30. 12:28
 24/35 anonim ***** válasza:
2015. nov. 30. 12:35
 25/35 anonim ***** válasza:

"lehet gyenge ember vagyok, de volt-e bárki ilyen helyzetben, hogy egy másik ember élete múlott rajta? Túl nagy felelősség!"

Igen, múlik rajtad. A sajátod még pár szerencsétlené, akit hasonló helyzetbe fogsz sodorni, hogy pártolod a viselkedését és később másokkal is el fogja játszani.

2015. nov. 30. 12:47
 26/35 anonim ***** válasza:
Még ha bele is mennél, gyereket még véletlenül se szülj neki.
2015. nov. 30. 12:48
 27/35 A kérdező kommentje:

Ez az ember csak arra vágyik görcsösen és elkeseredetten, hogy szeressék. Lehet pont emiatt a görcsösség miatt nem tud párt találni, de nem rossz ember.

Valóban kihasználta a naivitásomat és ez érzékenységemet. Mai fejemmel se a támogatását, se a barátságát nem fogadnám el. De elfogadtam és emiatt most bajban vagyok.

Köszönöm a válaszokat! Sokat jelent, mert nagyon egyedül vagyok ebben a problémában.

2015. nov. 30. 13:04
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja megoldani a problémáját az, ha hozzámész. És nem vagy egyedül ezzel a helyzettel, legfeljebb a te környezetedben nincs más, aki hasonlóképp járt volna, vagy van, de nem beszél róla. Ez a jó az ilyen anonim oldalakban, név nélkül könnyebb azokat a problémákat is kiadni, amit egyébként élőben bárkivel szemben szégyellnél, és inkább nem beszélsz róla.
2015. nov. 30. 13:11
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam ugyanebben a helyzetben, annyi különbséggel, hogy nekem nem fizette a tandíjamat, de sok mást igen, cserébe felhasznált engem a cégéhez, mondanom sem kell, hogy abban a helyzetben is sarokba voltam szorítva, és befolyásolta minden lépésem. Egy életre megtanultam
2015. nov. 30. 14:14
 30/35 anonim ***** válasza:

*hogy ebbben a formában soha nem szabad senkitől elfogadni semmit. A baj az, hogy ő a mai napig manipulàl, 8-9 év után is! Ezt nem szabadna hagynod, és azt sem, hogy ezt felhasználva neked okozzon lelkiismeret-furdalást azzal, hogy magában tesz kárt.

Bocsánat, ez lemaradt

2015. nov. 30. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!