Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy férfi aki annyira szerelmes belém, hogy kárt tesz magában, mert visszautasítottam. Nekem emiatt nagyon durván lelkiismeretfurdalásom van. Mit tegyek?
Vagy pedig, mostmàr van lehetőséged, visszafizeted neki részletekben a tanulmànyaid àràt és garantàltan nem lesz neki "tàmadàsi felülete".Mert ùgyis ez lesz, az ilyenek felhàntorgatjàk,hogy " de bezzeg segítettem".
Szépen megmondod neki, hogy naiv voltàl, nem akarsz tòle semmit,és nem fogsz egy életen keresztül rettegni,hogy mikor csinàl valami hülyeséget.Nem zsarolhat érzelmileg és ha ez az àra a "szabadsàgodnak",visszaadod az utolsò fillérig,de ez itt és most be van fejezve!!!!
Pont ez az, hogy ezzel sose támad! Sose mondta, hogy bezzeg segítettem, se ő se az apukája! Hiába fizetném vissza a pénzt a probléma nem oldódik meg.
Rombolja és tönkreteszi magát és ez engem bánt, borzasztó ezt látni és megélni! Ha megszakítok vele minden kapcsolatot akkor is bántani fog a lelkiismeretem, ez soha nem fog engem nyugton hagyni. Itt nem a pénzről van szó, hanem egy EMBERI SORSRÓL ez azért ennél sokkal komolyabb.
Más kultúrákban nem is házasodnak szerelemből a nők, ez a "luxus" csak nálunk van.
Hiába vágyom a szerelmi házasságra, hogy egy olyan férfival alapítsak családot, akibe szerelmes vagyok, de ezzel a lelki súllyal valószínüleg képtelen lennék erre.
Viszont ha elkötelezem magam neki, lehet rövidtávon nekem is jó érzés lesz, hogy "megmentettem"őt, nem kell aggódnom miatta, de le kell mondanom dolgokról és ez hosszútávon visszaüthet.
Sakkban vagyok tartva valóban és jelen pillanatban nem tudom, hogy hogyan tudnék ebből kijönni.
"Sakkban vagyok tartva valóban és jelen pillanatban nem tudom, hogy hogyan tudnék ebből kijönni."
Nem vagy sakkban tartva. Egyszerűen gyenge ember vagy, akit lehet érzelmileg zsarolni. Te dolgod mit csinálsz, de ha téged az tesz boldoggá, hogy a zsarolód fog minden nap beléd élvezni, akkor hajrá. Persze sok jó nem fog belőle születni, mivel ezzel támogatod ezt a beteges magatartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!