Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjedt el az a vedd lejjebb az igényedet mentalitás?
Szerintem a legundorítóbb tanácsok egyike. Azért, mert egy férfi vagy nő egy normális párkapcsolatot akar csak nem mindig jön össze, lehetnek csalódásai, elutasításai, sokszor nem vonzó azoknak a nőknek akik neki tetszenek és fordítva. Ettől, miért kéne lejjebb vinni? Vannak tényleg szélsőséges esetek, ezt inkább kihagynám én csak a normális igényekre gondoltam, hogy meglegyen a vonzalom, a különlegesség, élvezzék egymás társaságát, közös témák tervek, kívánják egymást testestül lelkestül, gondolom én ez egy normális igény, mert legbelül mindenki egy vonzó partnerre vágyik és mindenki megérdemli.
Elhiszem, hogy rosszak a visszautasítások, de nem abból kéne kiindulni, hogy lejjebb kéne venni, ami magyarra fordítva azt jelenti, hogy szar vagy hozzájuk, de tovább kell állni és ismerkedni. Senki rosszabb vagy jobb másiknál ez butaság.
Nem árt néha önkontrollt tartani, hogyha valaki sokat hibázik megtalálja, hogy hol van a hiba és ez az élet többi területén is nagyon hasznos. Egy párkapcsolat pont attól szép, hogy mindkét fél odavan egymásért és nem csak éppen beérte valakivel, és ennek kéne értékesnek lennie, nem a hát nem volt jobb, de legalább van valakim, a minőség számomra sokkal fontosabb, mint a mennyiség.
Abból is butaság kiindulni, hogy szépnek kell születni, holott mindenkinek megvan a maga zsánere és nem tudhatjuk azt, hogy aki nekünk tetszik annak pont mi vagyunk a tökéletesek.
Szerintem elég negatív hozzáállása van sok embernek és ebből kéne kitörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!