Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért terjedt el az a vedd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért terjedt el az a vedd lejjebb az igényedet mentalitás?

Figyelt kérdés

Szerintem a legundorítóbb tanácsok egyike. Azért, mert egy férfi vagy nő egy normális párkapcsolatot akar csak nem mindig jön össze, lehetnek csalódásai, elutasításai, sokszor nem vonzó azoknak a nőknek akik neki tetszenek és fordítva. Ettől, miért kéne lejjebb vinni? Vannak tényleg szélsőséges esetek, ezt inkább kihagynám én csak a normális igényekre gondoltam, hogy meglegyen a vonzalom, a különlegesség, élvezzék egymás társaságát, közös témák tervek, kívánják egymást testestül lelkestül, gondolom én ez egy normális igény, mert legbelül mindenki egy vonzó partnerre vágyik és mindenki megérdemli.

Elhiszem, hogy rosszak a visszautasítások, de nem abból kéne kiindulni, hogy lejjebb kéne venni, ami magyarra fordítva azt jelenti, hogy szar vagy hozzájuk, de tovább kell állni és ismerkedni. Senki rosszabb vagy jobb másiknál ez butaság.

Nem árt néha önkontrollt tartani, hogyha valaki sokat hibázik megtalálja, hogy hol van a hiba és ez az élet többi területén is nagyon hasznos. Egy párkapcsolat pont attól szép, hogy mindkét fél odavan egymásért és nem csak éppen beérte valakivel, és ennek kéne értékesnek lennie, nem a hát nem volt jobb, de legalább van valakim, a minőség számomra sokkal fontosabb, mint a mennyiség.

Abból is butaság kiindulni, hogy szépnek kell születni, holott mindenkinek megvan a maga zsánere és nem tudhatjuk azt, hogy aki nekünk tetszik annak pont mi vagyunk a tökéletesek.

Szerintem elég negatív hozzáállása van sok embernek és ebből kéne kitörni.

2015. nov. 28. 10:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ezt én se értem! kértem tanácsot nőktől hogy mit csináljak nem megy a párkeresés mi volt a válasz? vedd lejjebb az igényedet!!!! igen majd olyan nő kell akire már bocsánat fel se áll a bohóc.....
2015. nov. 28. 10:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Ilyen buta primitív nőkkel nem szabad foglalkozni. El kell felejteni az ilyet. Egyik füleden be a másikon ki. Kaptam én is ilyeneket, "nőktől" is, de a ez a szegénységi bizonyítványukat mutatja.
2015. nov. 28. 10:28
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Az idióta elvárásokra szokták azt mondani, hogy vegyenek vissza belőlük. Az a harci helyzet, hogy manapság egyre több az idióta elvárás, ezzel párhuzamosan pedig értelem szerűen elterjedtebb a szóban forgó tanács. Felnőtt egy olyan generáció, akiknek fingjuk sincs a dolgok értékéről és magától értetődőnek veszik az autót meg a lakást, mert egyszerűen olyan sötétek, hogy a mainstream médián kívül nem fogyasztanak semmit, abból meg az folyik, hogy a huszonévesek mind menő autóval száguldoznak az éjszakában és a saját, fullextrás lakásukba mennek haza. A mostani Y generáció fiatalabbik fele rendkívül tudatlan, emiatt vannak olyan elvárásaik, amikre joggal lehet azt mondani, hogy "vegyél már vissza ember".

Ha valaki annyit kér, hogy a másik azért legyen annyira tájékozott, hogy a saját országa történéseivel legyen tisztába, akkor az egy egészséges elvárás, amit csak a kretének ugatnak le. Ha viszont az van, ami mellesleg manapság nagyon elterjedt, hogy mindenféle véglény modell alkatú embereket meg kacsalábon forgó palotát akar, közben meg arra hivatkozik, hogy "nekem ez jár", azokat nyugodtan tessék szarrá verni verbálisan, mert az ilyen szellemi omega emberek másból nem értenek.

2015. nov. 28. 10:40
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

3 így van felnőtt 1 degeneráció akiknek halvány lila fogalmuk nincs miről szól 1 párkapcsolat mindenkit csak az érdekell hogy milyen a külsőd meg hány centi vagy mennyi a havi fizud kivel laksz! érdemes megnézni ezt a videót!

https://www.youtube.com/watch?v=tHSS5oGzr2A

2015. nov. 28. 10:48
 5/12 anonim ***** válasza:
44%

utolsó sztem is + h 90-60-90-et nyomják, ez a minimum, de azt se tudják, h mik ezek a számok. :D meg óriásdidkók, de nagy méretes pénisz, amit nem tud berakni, de nagyzolni tudna vele, stb.

nem csaj vagyok, nem kérek privátot srácoktól, ha csaj ír, az nem zavar, kivéve, ha sötét, mint a föld :)

2015. nov. 28. 11:02
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez a szöveg nagyon szépen hangzik. De ettől a bombázó, akire vágysz, nem fog beugrani Quasimodo (te) ágyába. De egy kedves, átlagos lány lehet, hogy beugrana, és talán belső tulajdonságokban is többet tud adni.

A lejebb adást nem úgy kell elképzelni, hogy visszataszító partnert kell választani, hanem úgy, hogy hozzád illőt, egy kasztból valót.

2015. nov. 28. 11:22
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se quasimodo se adonisz, de én nem rakom be magam semmilyen kasztba. Utálom az ilyen fasiszta gondolkodásokat, mert a társadalmat is züllesztik, egyre több önbizalom hiányos emberek lesznek, felesleges megfelelési vágyak születnek. Most komolyan jó ez? Az embereket arra kéne nevelni, hogy magabiztos, bátrak legyenek és ne álljanak negatívan semmihez. Teljesen relatív, hogy kinek ki a bombázó egy szép párkapcsolatnál mindkét fél 10/10-nek tartják egymást.
2015. nov. 28. 11:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha igaz lenne, amit írsz, és te ilyen lennél (önbizalom), akkor nem itt nyivákolnál, hanem a csajoddal sétálnátok a hóesésben. De ugye mint a mellékelt ábra mutatja, nem ez a helyzet.
2015. nov. 28. 11:30
 9/12 anonim ***** válasza:
ezt én is utálom hogy átlagos ronda szép kasztokat mindenkinek más az izlése. meg fejleszd magad baromságok meg legyél határozott kemény férfi . a mai nők úgy képzelik el a férfiakat mint valami terminátor hogy nem lehet rossz napja nem tud sírni bánkódni ....
2015. nov. 28. 11:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Irigylem az ilyen embereket, akiknek minden gondjukért másokat tudnak hibáztatni, mert ők maguk tökéletesek, csak a körülménye áldozatai. Boldogok a lelki szegények.
2015. nov. 28. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!