Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takar pontosan ez a manapság divatos "Éljük ki magunkat fiatalon! " mentalitás?
Mitől élted ki magad?
Van egy listád?
Pl:
-Hullarészegre ittam magam 100x-or
-megdugtam fekete, szőke, barna, vörös lányokat
-AIDS
-HPV
-Genitális herpesz
-Gruppen
-se***ől szájba
-stb
Ezek elvégzése után úgy érezheted, hogy kiélted magad és kezdheted a komoly felnőtt családos életet?
Érdekelne, hogy kinek mit jelent ez a kiélés.
Nagyjából valami ilyesmi. A 100 nagyon kevés, HIV/AIDS, HPV, herpesz nyilván senkinek sem kell, a többi nagyjából stimmel.
(kihagytad azt, hogy "- kísérletezzünk a saját nemünkkel")
Nekem egyáltalán nem ilyen listám van, egyszerűen csak azt csinálom amit szeretek és ezek közül egyiket sem szeretem (nekem többet ér néhány jó könyv, barátok, beszélgetések,..stb) :)
18L
Ez nem manapság divatos. Mindig így volt.
Sokan úgy jártak, hogy suli után rögtön házasság, gyerek. Aztán 30-40 évesen rájöttek, hogy nekik kimaradt a fiatal független felnőtt időszakuk.
A kiélni nem feltétlenül jelent züllést.
Én is járok bulizni, de nem fetrengek részegen, nem k_félek fűvel, fával, orrba, szájba.
Szóval nekem a kiélés azt az időszakot jelenti, amikor a tinikorból átléptem a felnőtt korba, egyfajta önmagam megtalálása a fiatal felnőtt koron át, megtapasztaltam, hogy milyen önállónak lenni, és sok mindenben tapasztaltabb lettem. Úgymond most már felnőttnek számítok (saját magam szerint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!