Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknál mi ez a mentalitás itt a gykn, hogy ha egy pasi, aki nem sikeres a lányoknál, akkor a csajok itt látatlanban is azt mondják, tuti nem a külsőddel van a baj? Ha meg feltölt képet, akkor meg írják, hm. Nekem nem jössz be (mind azt írja).
Szerintem nem csak gyakorin van ez így.
De szerintem főként azért, mert sok lány kétségbeesetten itt keres párt, és ha esetleg nem egy Adonisz, akkor isten áldásával elküld. :ó
Mert a saját tapasztalatinkból indulunk ki. És a legtöbb pasinak nem a külsejével van a gondja.
Egy férfi megítéléshez sok apró dolog tartozik. Az, hogy valaki fényképen nem néz ki jól az nem azt jelenti, hogy nem is néz ki jól. És még hozzá adódik a jellem, a non verbális jelei, a stílusa, a gondlatvilága, a humora, az illata, a kiállása...stb.
5 páromból 3 olyan volt, hogy első ránézésre el sem tudtam volna képzelni velük magam. És idővel mégis rájöttem, hogy bolond lennék futni hagyni ilyen gyöngyszemeket!
Ez is a lerázás egy fajtája.
Mindenesetre, ha a bankszámlád állandó összege 7 számjegyű vagy afölötti, nem lesz gondod soha a nőkkel. Ha van sok lóvéd, mindig sikeres leszel a lányoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!