Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik siránkoznak, mert nem tudnak társat találni a külsejük miatt, miért nem adják lejjebb a saját igényeiket?
Sokan mondják, hogy ez mennyire undorító és felszínes dolog, hogy nem tetszenek másoknak ha rondák és/vagy dagadtak. Akkor miért nem mutatnak ők példát? Ti is felszínesek vagytok, ha nem tudjátok lejjebb adni a szintet. Mindig van lejjebb, mindig van csúnyább ember, dagadtabb lány, nem létezik, hogy te legyél a világ legrondább embere. Mindig tudok mutatni olyat aki még csúnyább. Miért nem elégedtek meg egy ilyennek?
Ja, hogy egyeseknek a rút külsejük ellenére Jessica Alba meg Brad Pitt kellene? Sajnálom, velük nem hiszem, hogy össze tudlak hozni, se én se más.
A nőknek nem minden a külső!
Pl lehetsz Brad Pitt kinézetű ha amúgy szótlan vagy és esetlen.
Én úgy gondolom hogy mindenkivel próbálok rendes lenni, megtalálni a közös hangot de valahogy mindenki elutasít.
Lejjebb adtam de annál lejjebb nem tudom mert az a kategória kicsit se vonz
Heti 3x végzek kardió edzést emellett ugyanennyiszer súlyzósat is. Nyilvánvalóan egy igénytelen, elhanyagolt, jókora súlyfelesleggel rendelkező lány vonzó lesz számomra, ha már én tudok tenni az esztétikus megjelenésért, talán elvárhatok én is hasonlót...
Emellett a felsőoktatásban veszek részt jelenleg, tehát az agyatlanok is kiestek.(Egyáltalán nem arra célzok, hogy csak egyetemista lehet okos, vonzó személyiségű.)
Az arcszerkezetem viszont nem lett túlságosan eltalálva, ezért nincs párom, és a fentebb leírtak miatt nem felel meg számomra akármilyen lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!