Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik siránkoznak, mert nem tudnak társat találni a külsejük miatt, miért nem adják lejjebb a saját igényeiket?
Sokan mondják, hogy ez mennyire undorító és felszínes dolog, hogy nem tetszenek másoknak ha rondák és/vagy dagadtak. Akkor miért nem mutatnak ők példát? Ti is felszínesek vagytok, ha nem tudjátok lejjebb adni a szintet. Mindig van lejjebb, mindig van csúnyább ember, dagadtabb lány, nem létezik, hogy te legyél a világ legrondább embere. Mindig tudok mutatni olyat aki még csúnyább. Miért nem elégedtek meg egy ilyennek?
Ja, hogy egyeseknek a rút külsejük ellenére Jessica Alba meg Brad Pitt kellene? Sajnálom, velük nem hiszem, hogy össze tudlak hozni, se én se más.
azért mert például a ronda lányok szóba sem állnak ronda fiúkkal, bezzeg egy helyes pasi után futnak
tehát a ronda pasiknak is jó csaj kell, és én sem értem miért nem akar ronda pasi ronda csajt
#5-6: nálatok a pont. Eleve éretlen és hülye az, aki így kategorizálja magát és másokat. Hiába adja le egy ilyen ember az igényeit, ugyanezt fogja tapasztalni, mert az esetek túlnyomó többségében nem (csak) a külső a gond.
És igen, persze, a külső fontos, de akkor is egészségtelen butaság a külső szerint kategorizálni.
Dettó.
Dagi csajnál próbálkoztam mondva hát itt nem ér meglepetés hisz a dagik önbizalomhiányosak....
Olyan elutasításokat kaptam hogy csak lestem:
- bocs de nem szeretem ha a pasi nem magasabb nálam
- bocs de az exem után lihegek
- bocs de NEM TE VAGY A KÉPEN! (.....:DDDDDDDDDDDDDDD)
- bocs de biztos vagyok benne, hogy csak lefektetni akarsz, hisz egy ilyen pasi mi másért akar tőlem valamit?
- bocs de sajnos ez nem fog menni, mert ...... önbizalomhiányos depressziós ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!