Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez tényleg ekkora problémát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg ekkora problémát jelent?

Figyelt kérdés
Sziasztok fiatal lány vagyok, külsőleg szerintem rendben vagyok azonban a származásom látszik rajtam..félig szerb és félig szerbiai oláhcigány vagyok..azonban én már Magyarországon születtem itt játam iskolaba stb, azonban ha valaki megtudja a származásomat rögtön v elítélő lesz vagy gyanakvó,külsőmből is észrevehető a hova tartozásom, hosszú sötét barna hajam van, sötét böröm és karakteres vonásaim vannak...de egy kapcsolatban tényleg ennyit számítana az etnikai hova tartozás? Lesz valaha aki elsiklik-e felett, elfogad így? 22/l
2015. nov. 24. 00:02
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Én csak a soraidat olvastam és már elfogadtalak. Egy barna bőrű,sötét hajú,karakteres arcú nőnél nincs szebb.
2015. nov. 24. 00:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Kedves első, nem sajnáltatom magam csupán tanácsot/véleményt kértem nem szídást :)
2015. nov. 24. 00:23
 3/10 anonim ***** válasza:

nem csak sajnos rossz helyen vagy es sok ostoba vesz korul (tisztelet ugye a kiveteleknek)

en kulfoldon elek es itt nagyon sok cifra nemzetisegu embert ismerek akik teljesen mas nemzetisegu emberrel jarnak/elnek/hazasok, ugyhogy nyugi, majd te is talalsz normalis palit magadnak

2015. nov. 24. 00:24
 4/10 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Oh 2-es,mekkora baromsàg. Azért, mert barna bőre van meg sötét haja,el is fogadtad....

De jò,h nem mindenki ilyen,valaki azt ìrja, hogy szőke vagyok és zöld szemű,elfogadjuk. Belső tulajdonsàgai,élethez valò hozzààllàsànak ismerete nélkül.

Kérdező, te pedig bizonyìts. Engem konkrétan nem érdekel,ki honnan jött,bàr nem tagadom,a magyar szàrmazàsùak, a sajàt fajtàm mindig és mindenek előtt!!!!!

De szàrmazàs alapjàn nem lehet ìtélkezni,azonban az emberek többségének nagyon teperned kell, hogy bebizonyìtsd, nem kilògsz a sorbòl, melyet fajtàid szépen felàllìtottak!!!! Ha màr mindenféle ember itt lehet az orszàgunkban...Tegyetek érte,hogy elfogadjunk.

2015. nov. 24. 00:31
 5/10 rrrrrreennnnn ***** válasza:
*nem kilògsz helyett :hogy kilògsz
2015. nov. 24. 00:33
 6/10 anonim válasza:
Akinek ez problemat jelent egyszeruen nem kell foglalkozz vele , biztos vagyok benne , hogy rengeteg sracot nem fogja ez erdekelni .
2015. nov. 24. 00:46
 7/10 anonim ***** válasza:

#1 Napi elfojtott agresszió levezetése megvolt,pipa.

Ne bántsuk, van, aki így vezeti le.

Ha egyébként legalább átlagosan kinéző vagy jó nő vagy ,a személyiségeddel sincs probléma, akkor nem lesz gond a párkereséssel.

Normális ember nem az etnikai hovatartozásod fogja nézni,nyugi van.:)

2015. nov. 24. 00:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnos sok az elsőhöz hasonló intoleráns faxkalap,azt próbáld meg valahogy ignorálni és találni fogsz olyan férfit,aki így fogad el,sőt,tetszeni fog a mediterrános kinézeted.Az írásodból intelligensnek tűnsz,kb. jobban fogalmazol,mint a legtöbb gyakoris kérdező.
2015. nov. 24. 02:49
 9/10 anonim ***** válasza:

szerintem a származásod miatt neked többet kell bizonyítanod...tehát hátrányból indulsz...

tudod kompenzálni ezt, de ahhoz többet kell nyújtanod mint másnak...

de biztos van akinél egyenlő eséllyel indulsz, de főleg pozitív tapasztalatokkal rendelkezőkre jellemző, vagy naívakra...

Én bevallom neked, hogy elővigyázatos lennék, sőt cigánnyal több okból nem jönnék össze...nekem a barna bőr alapból nem tetszik, tehát az egzotikus, meg szolis csajok nem jönnek be, de ki tudja, talán ha megfelelő belsővel (és családi háttérrel) találtam volna egy romát talán még össze is jöttem volna vele...de az biztos, hogy sokkal óvatosabb és körültekintőbb lettem volna vele mint egy nem romával...

22F

2015. nov. 24. 07:56
 10/10 omba ***** válasza:

Nekem is van ilyen lányom... hát nem volt egyszerű sohasem az élete, az óvodától a munkavállalásig.

Nem volt társtalan, de azért volt olyan pasija is, akinek az apja tiltotta el a gyereket tőle, amikor komolyabbra fordultak volna dolgok.

Nyilván lesz párod, tán nehezebben találjátok meg egymást, mintha nem volnál cigány.

Nyugi.

2015. nov. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!