Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez tényleg ekkora problémát...

Ez tényleg ekkora problémát jelent?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,nem régiben a közvetlen szomszédságomba ideköltözött néhány Román család,és összehaverkodtam néhányukkal,és azóta azt vettem észre a régebbi ismerőseinkről,hogy mintha el kezdenének idegenkedni tőlünk is. (Unokatesóm is tapasztalja ugyanezt,ő is itt lakik a szomszédban,így ő is összehaverkodott velük.) Pedig nem is ismerik őket,nem annyira rossz fejek. Például már második alkalommal mentünk el bulizni úgy,hogy ők is jöttek velünk és visszahallottuk,másik havertól,hogy olyat is mondtak ott mikor megláttak minket,hogy "na megint jön ez a c*gány banda" ,meg hasonló megjegyzéseket tettek ránk. Azóta a csajokkal való ismerkedés se úgy megy mint ezelőtt. 18/F
2013. aug. 19. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos velem is ugyanez a helyzet.. végül is az itt a baj, hogy nem ismerik úgy, mint ti! Egyébként az emberek nem véletlenül nézik le SAJNOS őket. Evidens, hogy félnek, utálják őket, mivel a TV-ben, sőt talán tapasztalatból is látták, hogy a NAGY része milyen, és az, aki normális azt nem ismerik el!
2013. aug. 19. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb magyar nem szereti a románokat. A magyaroknak Erdély a mai napig fájó pont.
2013. aug. 19. 22:54
 3/4 anonim válasza:
Csak annyit mondok vigyazz veluk,nagyon sunyi nemzet,es meg mielott megkerdezi valaki,hogy honnan tudom erdelyben elek :D.
2013. aug. 21. 22:49
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) utolsò: nyugi vigyázok főleg mèg most mert nem olyan règòta ismerem őket de idáig mèg 1 rossz szavam sem lehet rájuk
2013. aug. 22. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!