Ekkora nagy problémát okoz valakinek?
nagy probléma az hogy nem szeretem az állatokat, mert nem ölelgetem a cuki kimacskákat meg kutyákat összevissza..
van egy távolság amit betartok velük kapcsolatban, mert nem az hogy félek tőlük, csak olyan idegennek érzem magam tőlük.
sok ember hülyének tart emiatt...
nem ölök, kedves szamóca.főleg nem nyulat. :d (veled játszottam feketefehérigennemet, ugye ?? :D:D)
.
.
tartok az állatoktól ..... nem tudom őket feltétel nélkül szeretni.. nézzük pl. NYul. :D:D leharapta az ujjam.. tartok tőlük.. kutyák.. attól félek hogy megharapnak..macskák..betegséget terjesztenek....
perfect, miután elküldtem jutott eszembe hogy leeht nem is te voltál, vagy nem emlékszel, majd magyarázkodhatok itt:D
ne félj, én is abnormális vagyok: én a virágokat nem szeretem. főleg a vágottakat nem, de az élők is csak úgy...jólvannak ott. szerintem én vagyok az egyetlen nő aki nem szereti őket:D
szamóca röhögni fogsz,de már ketten vagyunk,én sem szeretem a virágokat:D
maestro főnök szerintem nem gáz ez az állatokkal való távolságtartás,én nagyon szeretem az állatokat,de pl. a párom minden állatra csak annyit mond,hogy "rühes" én ezt is elfogadom,csak ne vegyen nekem virágot,mert úgy is kinyíródik nálam,túlöntözöm vagy éppen elfelejtem meglocsolni:/:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!