Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ekkora nagy problémát okoz...

A_maestro_főnök kérdése:

Ekkora nagy problémát okoz valakinek?

Figyelt kérdés

nagy probléma az hogy nem szeretem az állatokat, mert nem ölelgetem a cuki kimacskákat meg kutyákat összevissza..

van egy távolság amit betartok velük kapcsolatban, mert nem az hogy félek tőlük, csak olyan idegennek érzem magam tőlük.

sok ember hülyének tart emiatt...

2011. ápr. 20. 22:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hülyeséget írtál, mert nem koszosak, és ha rendszeresen takarítod az almukat, nem büdösek. Ezekszerint te nem vagy gondoskodó típus, így egy gyerek sem jó, ha van neked. Szerintem el kellene mennetek orvoshoz, mert ez nem jó állapot, ahogy hozzáálltok. Ha nem szereted az állatokat, milyen lehetsz az emberekkel??? Jézusom!

42/F.

2011. ápr. 23. 11:16
 12/12 A kérdező kommentje:
Most épp kutyát szeretnénk , mert rájöttem vmi nagyon tuti dologra :) talán ha sokat foglalkozom vele akkor megváltozom.talán.
2011. júl. 4. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!