Hegesztő szóbeli vizsgát teszek de a tételek kidolgozása problémát okoz. Nincs véletlenül valakinek a múltból 1-2 kidolgozott tétele?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 10:35
1/12 anonim válasza:
Hogy akarsz levizsgázni ha nem tudod kidolgozni ?
A könyvben benne van minden gondolom.
2/12 A kérdező kommentje:
egy könyvünk van az pedig eléggé használhatatlannak bizonyult.
2010. jún. 3. 11:54
3/12 anonim válasza:
Hegesztő szakmernök a masoddipilomam,írd le reszletesen mia problemad.
4/12 anonim válasza:
Neked a 2008-as tételekből lesz még a vizsga, vagy a 2010-es -ből? Mert a 2010-esből nekem van ! Ha érdekel jelezd!
5/12 anonim válasza:
hopp most néztem 2010-es a kérdés :D
6/12 anonim válasza:
Engem is érdekelne a 2010-es kidolgozott hegesztő szóbeli vizsgatél!! Hálás lennek, ha tudnátok segíteni!!Légyszi küldjétek el!!
7/12 anonim válasza:
Engem is érdekelne a kidolgozott 2010-es hegesztő szóbeli tétel ha lehet nekem is küldjétek el előre is köszönöm nagyon hálás lennék annak ha elküldenétek!!
8/12 anonim válasza:
Az első komentelő gondlom azért kérdezte a srác hogy segíts neki nem azért hogy kritizáld...de igazából engem is érdekelne a kidolgozva a szóbeli tételek na meg az írásbeli is ha van valakinek...az tegye közzé
9/12 meszja válasza:
Sziasztok! Engem is érdekelnének a tételek. Nem baj ha régebbiek. Akinek vannak kidolgozott tételei az legyen szíves átküldeni. Köszönöm!
10/12 anonim válasza:
engem is érdekelnének a tételek! átküldi valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!