Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs szerencsém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs szerencsém a párkapcsolatokban? N

Figyelt kérdés

Eddig mindenkinek tetszettem, aki nekem tetszett (20-25 személy) szóval, hogy ronda lennék, azt talán kizárhatjuk. A személyiségem sem elviselhetetlen, valahogy mégis ha össze is jön a kapcsolat valakivel, fél év alatt tönkre is megy.

Mi lehet a baj velem?

21N

2015. nov. 23. 21:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem ismerlek.
2015. nov. 23. 21:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem sincs szerencsém x ideje. Abszolút. Lehet, hogy találkozunk kéne, bár nem jönnék be neked.
2015. nov. 23. 21:25
 3/11 opened paradise ***** válasza:
Talán brutál fejhangod van.
2015. nov. 23. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

A választ keresd MAGADBAN!

Erre más nem fog tudni válaszolni, CSAK TE!

Te ismered magadat, te ismered, hogy miért vagy ilyen peches!

Szóval, hajrá, éljen az ÖNISMERET!

2015. nov. 23. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem zárhatjuk ki, hogy ronda vagy. Mivel hatalmas a pasi kínálat a fiatal csajoknak, ezért még egy ocsmány 21 éves csajnak is akad több mint 50 udvarlója, ez a 20-25 ez nem etalon. Ha a véleményemet kéred akkor küldhetsz képet priviben, meg tudom mondani, hogy van-e baj vele, őszinte leszek mint szoktam, de amúgy a sikertelenségeid valószínű oka a külsőd illetőleg az esetleges belső defektjeid, pl. túlzott egoizmus, személyiségzavar stb.
2015. nov. 23. 21:57
 6/11 anonim ***** válasza:
ne zárjuk ki, hogy olyan sz*ar ízlésed van és olyan felszínes vagy, hogy csak az üres férfiak tetszenek akikkel hosszú távon nem működtök jól.
2015. nov. 23. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ugyanarra a férfi típusra buksz, lehet olyan személyiséghibád,amivel a gyökereket vonzod,ennyiből nehéz megmondani.

Lehet benne az is,szimplán nem volt szerencséd sem eddig.

2015. nov. 23. 22:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem a hozzad illo szemelyisegu pasikkal ismerkedsz.

N

2015. nov. 23. 23:09
 9/11 Fish1 ***** válasza:

Nulla infobol nehéz választ adni.

Milyen dolgok miatt mentek tönkre a kapcsolataid? Szerinted miben hibáztál?

2015. nov. 23. 23:22
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Keress igazi pasit! Harmincast!

A kis nyikhajok semmit sem tudnak nyújtani!

2015. nov. 24. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!