Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg olyan nagy szerencsém volt?
Figyelt kérdés
Társkeresőre ráírtam egy lányra, többre nem is és abból az egy ráírásból már fél éves kapcsolat lett. Amúgy teljesen átlagos inkább alatti pasi vagyok.
Haverok szerint ez nagyon nagy szerencse
2015. nov. 15. 14:51
1/2 anonim válasza:
Ha átlag alatt lennél, akkor nem válaszolt volna. Én tényleg átlag alatti vagyok, és amikor úgy próbálkoztam társkeresőn, hogy képpel, sosem kaptam választ. Ha kép nélkül próbálkoztam egészen addig jól ellevelezgettem lányokkal, amíg meg nem történt az első képcsere.
2/2 anonim válasza:
Te tudod, hogy mi alapján írtál pont rá. Ha tudatosan, megadott szempontok szerint, kitöltött adatlap alapján választottad, mert stimmelt az értékrendetek, stílusotok, akkor az nem szerencse, hanem jól tudsz választani.
Ha csak úgy ránézésre szúrtad ki, akkor viszont tényleg szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!