Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mitől tetszik meg nektek egy férfi?
Figyelt kérdés
2015. nov. 22. 15:16
1/8 anonim válasza:
Attól, ha tetszem neki, és nem titkolja az érdeklődését.
2/8 anonim válasza:
Különböző dolgok:
- a beszédstílusa miatt
- a tevékenységek miatt, amiket űz
- a külseje miatt
- amiatt, ahogy velem bánik
- a humora miatt
- az intelligenciája miatt
Ezek azok a pontok, ami miatt feltűnik nekem valaki első körben. Hogy utána is érdekel-e, az sokkal több faktortól függ. 20L
3/8 anonim válasza:
Valamit kihagytál véletlen.
*A pénze miatt
4/8 anonim válasza:
Nem tudok általános receptet mondani. Soha nem direktben alakultak a kapcsolataim, csak alakultak maguktól, mindenféle erőltetett ismerkedést mellőzve. Nekem a direkt célzott ismerkedés kicsit mindig olyan, mint egy vizsga, ahol meg kell felelni egy tesztnek. Egy párom volt társkeresőről, de vele se a sablonos ismerkedési köröket futottuk.
5/8 anonim válasza:
Az első nem ír hülyeséget, én is akkor veszem észre a férfiakat, ha azt érzem, hogy érdeklődést tanúsítanak irántam. Utána az intelligencia, személyiség, hogy bánik velem, illetve vaamennyire a külső is számít, illetve ezek együtt. És ha már ennyire nyomatjátok a pénz témát: az is számít valamennyire, de csak annyira, hogy nagyjából egy szinten álljunk anyagilag. Nagyon csóró pasival én se jönnék össze, de nagyon gazdaggal sem.
6/8 anonim válasza:
Pénz pénz pénz, ha az nincs, akkor jön a szöveg, hogy maradjunk csak barátok...
7/8 anonim válasza:
Kisugárzás, mennyire érzem benne a férfi energiát. Azon túl, testalkata, öltözködése, érzelmileg milyen, meg mennyire vannak céljai, mit akar elérni az életben.Mennyire segítőkész.
8/8 anonim válasza:
# 6: Nézd, van az a szintű csóróság, ami tényleg kizáró ok egy kapcsolathoz. Mondhatod azt, hogy a nőket csak a pénz érdekli, de ez nem így van. Egy tényező a sok közül. De tény, hogy senkit nem szeretnék eltartani. (Engem sem kell eltartani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!