Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan az összes férfi tetszik, még az is, aki eddig
nem jött be. Kezdem egyre szánalmasabb mélységekbe
ereszkedni. Mit tegyek, hogy ne érezzem ennyire
magányosnak magam?
Figyelt kérdés
Nem csináltam semmit, de akit eddig elvből elutasítottam volna, még azt is "elbírnám egy estére". Pontosabban én se tudom, már a barátaimat kérdezem, hogy xy ugye meg se forduljon a fejemben? Azt hiszem egyre magányosabbnak érzem magam. Egy hosszú kapcsolat után vagyok, már féléve meg volt a szakítás, eddig azt hittem tovább léptem, de most kezd kijönni, hogy még sincs minden rendben. Külsőre, belsőre is előnyömre változtam. Volt környezet változás (egyetem), vannak már új barátaim, a régiekkel is tartom a kapcsolatot, de hiányzik, hogy legyen valakim. (Félre értések elkerülése végett, nem itt akarok pár találni) Van valamilyen tippetek, hogy mit kezdjek magammal?
20/L
2015. nov. 5. 17:51
1/10 anonim válasza:
nincs.. ha egy csinosnak mondott nőnek párkeresési problémái vannak ott már nagyon nincs rendbenvalami
2015. nov. 5. 17:53
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csinosnak mondott, teljesen átlagos lány vagyok egy kis "bölcsész" beütéssel (szerintem).
2015. nov. 5. 17:57
3/10 anonim válasza:
Ha neked "lassan" bejönne az összes férfi, aki eddig nem volt az eseted, mert annyira magányos vagy, akkor ebben a pillanatban már lenne valaki melletted és nem tetted volna fel ezt a kérdést. Őszintén megmondom, hogy te és a nők 98%-a olyanok vagytok, mint az izraeli-palesztin béketárgyalások. Qrvára nem tudjátok eldönteni mit akartok! (béke vagy háború, szerelem vagy csak barátság, flörtölés vagy szex). Rajtunk férfiakon nem múlik, mert magamból kiindulva, közel sem vagyunk annyira válogatósak, mint a nők.
2015. nov. 5. 18:24
4/10 anonim válasza:
Tegyél érte, hogy legyen. Ennyi a recept Szívem!
2015. nov. 5. 19:13
5/10 anonim válasza:
Kezdetnek nem rossz. Az "összes férfi" úgy a férfiak 10%-át jelentheti. Ha ez felmegy 20-30% körülre, már biztosan lesz olyan köztük, akit te is érdekelsz.
2015. nov. 5. 19:42
6/10 anonim válasza:
Hármas és ötös válaszolónak van igaza.
2015. nov. 5. 19:50
7/10 anonim válasza:
Szia!Ugyanebben a cipőben járok...rémes érzés...szerető a válaszom! Szedj fel valakit akit nem engedsz be teljesen az életedbe és időd is lesz az egyetemre.Plusz "könnyűvérűnek"sem leszel titulálva,mert nem váltogatod a partnereid:)
2015. nov. 5. 20:05
8/10 A kérdező kommentje:
Wow, hát a szerető lenne az, amit semmiképp nem akarnék, nem hiszem, hogy ez a megoldás bárkinek is, aki ilyen problémával küzd.
2015. nov. 5. 20:58
9/10 Fish1 válasza:
Szeretetéhség.
Hogy állsz önmagaddal? Szereted magadat? Van önbizalmad? Boldog vagy?
Szerintem itt van a probléma.
2015. nov. 6. 01:48
10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egész korrektül állok magammal. Nyilván van amin még javítanék, de 20 év alatt jelen pillanatban a mostani kinézetem és gondolkodásom áll hozzám a legközelebb és csak néha kérdőjelezem meg. Úgy érzem, hogy tisztában vagyok magammal, ezt sikerült elfogadom. Azt hiszem, mondhatom, hogy van. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!