Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a nagyon divatosan öltözött, kisminkelt lányoktól/nőktől?
A külsőmre nem panaszkodhatok, mert amúgy jóképűnek mondott, 2 méteres, sportos alkatú vagyok és a sikereim és az utcai "megnézések" alapján úgy érzem sok lánynak tetszem. Átlagosan jól, szépen, néha elegánsan próbálok öltözködni, de drága ruháim nincsenek, pl 2000 forintos pólókat/ingeket, 5-6 ezres nadrágokat, vagy 7-8 ezres cipőket hordok.
De félek kezdeményezni a nagyon divatoson öltözött és "tisztességesen" kisminkelt lányoknál, mert úgy érzem mivel nekem nem olyan jó a ruhatáram mint nekik és nem foglalkozom egy nap annyit a külsőmmel mint ők, ezért nem tetszenék nekik. Sokszor még akkor is így van ez, ha egy-egy ilyen lány látványosan megnéz magának és gondolom bejövök neki.
Mitől van ez meg bennem? Emiatt inkább az egyszerűbb ruházatú és kevesebb sminket használó lányoknál próbálkozok általában.
1:
Csak van egy ilyen gondolatom, hogy egy szépen sminkelt és kiöltözött lány sokkal fentebb hordja az orrát és sokkal választékosabb a férfiakban is, mint egy olyan, aki nem ilyen.
3:
Ebben lehet. Mondtam hogy akkor sem mertem odamenni ilyen lányhoz, ha láttam hogy eléggé bejövök neki.
4:
Van rosszabb ennél, mint ami nekem van, biztos. De attól még a saját baja fontos mindenkinek.
6:
Én az átlagból ítélek és nem egy véleményből. És a nagy átlag visszajelzése alapján a 2 méterem vonzó a nők szemében. Jobb, mintha 170 vagy 180 lennék, az is biztos.
8:
Ennyire hogy lehet valamit félreérteni? EGY GENETIKAILAG SZÉP NŐ SMINK NÉLKÜL IS SZÉP. Rengeteg olyan gyönyörű arcú lány van, akik mindenféle smink nélkül is szépek. A smink szépíti a nőket, amíg rajtuk van, azt tudom. De sok anélkül is vonzó külsőre.
10:
Jól értetted... Ja nem, krvára nem. Úgy értettem, hogy vannak lányok, akik egyáltalán nem sminkelnek. Vannak, akik csak minimálisan, úgy hogy egy átlag férfi észre sem veszi. És vannak azok, akik annyira sminkelnek, hogy az nagyon meglátszik rajtuk. Az utóbbiakra értettem azt hogy "tisztességen" kisminkelt. Nem ismered ezt a szót? A tisztességesen azt is jelentheti, hogy "nagyon".
És pont ezt írtam ba-.szod, hogy rengeteg nő van, akik smink nélkül is gyönyörűek és náluk sokkal bátrabban merek kezdeményezni.
13:
Köszi! Ez egy nagyon értelmes válasz, amin még sokat fogok gondolkozni, vicc nélkül.
Az a helyzet, hogy én is látok nem drága-divatos ruhajú férfiakat átlagos arccal drága-divatos ruhájú kisminkelt nők oldalán. Szóval ez tényleg nem feltétlenül függhet ettől. Csak azt is látom, hogy azok a srácok, akiknek egy fokkal drágább és elegánsabb ruhákra is van pénzük, mint nekem, ők még sikeresebbek a fent leírt lányokkal.
14:
Nekem is kevésbé jönnek be, de azért nem mondanám azt hogy ne dugnék meg, vagy ne ismernék meg szívesen egy kikent-kifent lányt csak emiatt.
15:
Ahogy már írtam, egy genetikailag szép nő smink nélkül is szép. De a smink még egy kicsit megszépíti a nőket. Ráadásul abból hogy azt látom hogy ő rengeteget foglalkozik a megjelenésével és sokat költ rá, én pedig nem, ez kelt bennem egy kis visszás érzést.
16:
Hülye vagy? Sportos alkatú vagyok, mert járok konditerembe és itthon is edzeni szoktam, nem pedig válogatott sportoló vagyok. Ráadásul régen a 2 méteremhez 75 kg-os csontváz voltam és azóta jöttem fel 95 kg-os szálkás, sportos alkatúra. De ez csak egy dolog. Arcra pedig tényleg jól nézek ki, ez van: Az utóbbi néhány évben kétszer szólított le az utcán kezdő fotós csaj, hogy csinálna velem portrékat. De attól még ahogy írtam, van ez a problémám a nagyon kisminkelt és nagyon márkás-divatos ruhákban járó lányokkal, hogy nem merek náluk kezdeményezni, mert azt hiszem hogy nem tetszenék nekik.
Nyilván nem ebből áll az ember, de azért sokat elárul.
Példák:
Egyszínű, formátlan pólóba és farmerba öltözött lány smink nélkül és tessék-lássék kifésült hajjal: valószínűleg nem fontos neki, hogy jól nézzen ki, nem akar szép lenni, és nincs rá garancia, hogy a kedvemért akarna-e vonzó lenni. Felejtős.
Egyszerű, de testhez álló ruhákba öltözött csaj, szolid smink, esetleg egy olyan kiegészítő vagy ékszer, ami nem olyan "mainstream": magára igényes, de nem hivalkodó, feltehetően kedves, közvetlen lány.
Drága, divatos cuccokban vonuló csaj erős sminkkel: olyan lány, akinek fontosak a külsőségek, szereti, ha megcsodálják, ki akar tűnni a szépségével.
Stb.
Ez csak pár példa, még lehetne mondani sokat. Nyilván nem minden esetben lesznek igazak, de az első benyomás pont azért fontos, mert 5-ből 4-szer bejön.
23: Az én fejemen az él, hogy egy nőn a smink és a ruhái nem sokat számítanak.
Ami alapján eldöntöm 5 másodpercen belül, hogy ezzel a nővel szexelnék-e, az az arca szépsége a nekem vonzó alakja.
Az hogy milyen smink vagy ruházat van rajta, szerintem max 10-20%-ot számít. De mégis ott van bennem, hogy a magukra nagyon igényes nők biztos nagyon igényesek a férfi választásban is (hogy a férfi is milyen ruházatú pl) és ezért nem merek.
"Egyszínű, formátlan pólóba és farmerba öltözött lány smink nélkül és tessék-lássék kifésült hajjal: valószínűleg nem fontos neki, hogy jól nézzen ki, nem akar szép lenni, és nincs rá garancia, hogy a kedvemért akarna-e vonzó lenni. "
Vagy csak nem gondolja, hogy azon múlik a szépsége, hogy neked tetszik-e....
Te miket hordasz naponta, mostmár kíváncsi vagyok...?
A divatos, csinos ruha nem jelenti azt, hogy az drága is.
Nyilván ez valami belső kisebbségi érzetből vagy önbizalomhiányból jön.
Egyébként sokakat zavarba ejt egy nagyon tip-top, szépen sminkelt nő, főleg, ha mellé még határozott is és céltudatos.
Ezen a kérdésen jót mosolyogtam. Nem ám a normálisabb réteget keresnéd, hozzáteszem ŐSZINTÉN, akiknek nem számít az, hogy éppen milyen márkájú ruha van rajta, akinek nincs naponta szétmázolva a feje, ergo a nem felszínes lányokat.
Egyébként a kérdésedre válaszolva, azért, mert önbizalomhiányos vagy, és önértékelési gondokkal küzdesz. Tudod magadról, hogy nem nézel ki rosszul, de tudod azt is, hogy ha nincs tele a bukszád, nincsennek menő cuccaid (telefon, ruhák, autó) akkor esélyed sincs az ilyen kaliberű lányoknál. És "sajnos" jól látod a helyzetet.
Távol álljon tőlem, nem akarlak sértegetni, vagy primitív lenni, de totál eltudom képzelni, hogy az ilyen csajok facebookos képeire maszturbálsz.
Ja, mert nyilván csak ez a két véglet létezik, te "pasi". A szavaimat meg ne forgasd ki.
Aki szétmaszkolja nap mint nap a fejét, állandóan márkás cuccokat hord, és neki az is fontos, hogy az épp aktuális beszélgetőpartnerén is a luxus jegyei jelenjenek meg, ne mondd már nekem, hogy az nem felszínesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!