Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a lányoktól?

Figyelt kérdés
Amerikába lakok 2 éve és még nem volt baratnom ,nem megy olyan jól a nyelv, igy tok nehéz szerezni barátnot,az osztályomba most van ketto normális csaj aki valahogy ki is néz, de nem értem magam egyszeruen hogy kezdjek neki ,vagy mit csináljak hogy ossze tudjak valamelyikkel jonni,és a legroszabb hogy van egy haverom aki azert jobban tud beszelni angolul meg vicces stb stb és olyan rossz hogy latom hogy nevetnek rajt a lanyok meg minden én meg tiszta bena vagyok nemtudok mit beszelni veluk:c valaki esetleg valami tippet?

2015. szept. 9. 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert felülértékeled őket. Ha nem felsőbbrendő lénynek, hanem sima ambernek tekinted őket, könnyebb lesz.
2015. szept. 9. 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:

#1 "kettő van az osztályban aki ki is néz valahogy"

Szerinted?

Egyébként ez nagyon de nagyon a tini párkapcsolatok kategória.

2015. szept. 9. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Szíí lenni magyar Szíí Árríbá! Tacco? :D
2015. szept. 9. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
2 év alatt nem ragadt rád semmi a sok hülyétől?
2015. szept. 9. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
2 eve elsz itt, iskolaba jarsz es meg nem beszeled a nyelvet? Mekkora troll vagy, istenem...... :(
2015. szept. 10. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ember az ismeretlentől fél leginkább. Te a számítógép mellett nevelkedtél, nem játszottál papás-mamást a szomszéd kislánnyal. Így tehát nem ismered a lányok lelkivilágát, ezért félsz tőlük.
2015. szept. 10. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!