Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a lányoktól?
Nem igazán tudok velük beszélgetni, régebben még rájuk sem mertem nagyon nézni, egyszerűen parázok tőlük. (Mondjuk igazából az összes idegen emberrel így vagyok.) Ritkán (2x összesen) megesett hogy tudtam lánnyal beszélgetni, majd később randira hívni és jól is alakultak egy ideig a dolgok, mondjuk úgy sínen éreztem a dolgot hogy még a végén lehet is belőle valami. Az elsőt elhívtam és gyakorlatilag kiröhögött. A második most volt pár hónapja, voltam olyan hülye hogy többször is elhívtam, amire ő többször is igent mondott, egyikből sem lett semmi. Sőt mostanság, márr anonim oldalakra beszélgetni sem merek feljárni (anotalk pl), nem tudom miért, egyszerűen parázok ott is pedig...
És a legszebb az egészben hogy fizikailag nem vagyok képes félni senkitől, nagyon régóta ketrecharcolok, akár mekkora az ellenfelem akár mit csinál nem bírok félni tőle, de egy 45 kilós lánytól befosok. Ez így 22 évesen nem menő, főleg hogy soha nem volt barátnőm se, sőt nem is nagyon tudom hogy működik egy párkapcsolat. (Azért megelőlegezek egy szánalomtapsot magamnak!) - Mellesleg bulik nem igazán vonzanak, ritkán megyek, de ott is csak csatak részegen mernék leszólítani egy lányt. -
02:55
Kedves vagy, de a falramászom a "majd lesz" dumáktól, ha eddig évek óta semmi miért pont most változna? Ne haragudj de nem értem miért vagyok más mint például a divatpáva tinik? Miben vagyok rosszabb? Sőt, a fél tinikoromat a konditeremben töltöttem, elvileg a lányoknak a domináns fiúk tetszenek, gyakorlatilag meg még mindig itt vagyok egyedül.
Esetleg majd a randioldalakat kipróbálom, ha lesz hozzá bátorságom vagy nem tudom, de ahogy hallottam oda a lányok nagy része egófényezésre jár csak, a másik része gondolom meg nem fog visszaírni se mert hozzá vannak szokva a kanos kérdésekhez.
Mondjuk valamilyen szinten most is boldog vagyok, meg fejlődök, csak rohadt szar érzés tudni hogy ami másnak egy csettintés az nekem eddig soha nem volt. Lassan nem is tudom nem igazán vagyok ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!