Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a nagyon divatosan öltözött, kisminkelt lányoktól/nőktől?
A külsőmre nem panaszkodhatok, mert amúgy jóképűnek mondott, 2 méteres, sportos alkatú vagyok és a sikereim és az utcai "megnézések" alapján úgy érzem sok lánynak tetszem. Átlagosan jól, szépen, néha elegánsan próbálok öltözködni, de drága ruháim nincsenek, pl 2000 forintos pólókat/ingeket, 5-6 ezres nadrágokat, vagy 7-8 ezres cipőket hordok.
De félek kezdeményezni a nagyon divatoson öltözött és "tisztességesen" kisminkelt lányoknál, mert úgy érzem mivel nekem nem olyan jó a ruhatáram mint nekik és nem foglalkozom egy nap annyit a külsőmmel mint ők, ezért nem tetszenék nekik. Sokszor még akkor is így van ez, ha egy-egy ilyen lány látványosan megnéz magának és gondolom bejövök neki.
Mitől van ez meg bennem? Emiatt inkább az egyszerűbb ruházatú és kevesebb sminket használó lányoknál próbálkozok általában.
#1: "Rossz szokás azt gondolni, hogy aki jobban néz ki valamilyen szempontból, az le is nézi a másikat."
Napi gyöngyszem. Milyen érdekes, hogy a valóság mindig mást mutat...
Ne izgulj emiatt,
A férfiúk pl akkor érzik "kényelmesen" magukat általában egy nő mellett, ha magasabbak nála, vagy pl szélesebb a válluk.
Ugyan ilyen dolgok elmondhatóak a nőkről is, a legtöbb nő nem szeretné azt, hogy a párja többet foglalkozzon a külsejével, mint saját maga.
Legyél igényes, de ne tekints erre úgy mint egy versenyre, hogy neked is olyan jónak kell lenned ebben mint ők, mert ez nem igaz, sőt még előny is.
Ők a "szebb" nem, és nem véletlenül kapták ezt a jelzőt.
Én most kezdtem el ezen dolgozni fejben hogy ne így gondolkozzam.
Ők is csak emberek, nem kell tőlük félni, semmivel sem többek vagy kevesebbek, a másik embertől.
Az viszont egyéni ízlés kérdése kinek jönnek be az ilyen lányok. Én speciel nem szeretem a nagyon kikent kifent nőket. Valahogy nem tudok azonosulni azzal hogy festenek maguknak egy teljesen más arcot.
Mikor lemossa a festéket meglepődik az ember hogy egy nagyon aranyos szép arcú lány ,miért csúfítja el az arcát fél kilo vakolattal.
Na, ma is tanultam valami újat pasitól:
jó nő = profi smink. (Bocsánat, tisztességes smink.) És aki szépen tud sminkelni, attól félni kell.
Hát én az ilyen kérdezőféléket óva inteném a szép sminktől, nem tudni, mi rejtőzik alatta:
"Az, hogy valaki hogyan van felöltözve, sokat elárul a személyiségéről."
Mégis mennyiben?
Max az igényességéről, pontosabban a külvilág felé képviselt igényességéről a megjelenésére...
remélhetőleg nem ebből áll egy ember.
Én az időjárásnak megfelelően szoktam öltözni. Az hogy éppen elegáns, sportos stb vagyok aznap, vagy hogy sminkelek az a reggeli időmennyiség és kedv függvénye.
Ez mit árul el rólam mégis?
"Napi gyöngyszem. Milyen érdekes, hogy a valóság mindig mást mutat..."
Azt hiszem boldogabb vagyok így, mint te, hogy ezt gondolom.
Természetesen én is észreveszem, ha valaki bénácskán öltözött fel, de nem nézem le... kinézetért meg főként nem. Tudod mindenki magából indul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!