Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyet nem szabad mondani ismerkedésnél?
Pontosan! Ez tabu téma. Ha rákérdez terelni kell. miért?
Ha elmondod és rosszul keresel:
- akkor nincs egzisztenciád, nem vagy jó parti
Ha elmondod, hogy jól keresel:
- Akkor meg villogsz a csaj előtt és ebből azt veszi le, hogy meg akarod vásásrolni.
Szóval nem! Tilos!
Attól mert együtt jártok vagy mert dugod, még van olyan hogy magánügy. Ilyen a fizetés mértéke, pénz mennyisége a bankszámládon, és a bankkártyád pin kódja!
Az előző jól mondta. Beszélhettek munkáról, de konkrétan a fizetést még csak úgy se, hogy sok/kevés.
Mindkettőbe bele lehet kötni teljesen jogosan, ha felhozod őket az ismerkedés nagyon elején.
24/F
Ahogy vallási, politikai vitákba nem megyünk bele senkivel, sosem, úgy a pénzdolgokba sem. Tabu és kész. Ha esetleg egyszer odáig jut a kapcsolatotok, h összeköltöztök, na akkor oké. Vagy ha már nagyon alaposan megismerted és bíztok egymásban.
32n
De mi az, hogy "kiderül"?
https://www.youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw
Ezzel a zenével megtámogatva?
Mert ez nem olyan dolog szerintem, aminek "ki kell derülnie". A fizetés az csak egy tényező a sok közül. Még ha nagyon sok vagy nagyon kevés, arról sem kell beszélni az elején egyáltalán.
Jajj ezt a gold digger kategóriát felejtsük már el... aki a pénzre megy, az nem interneten meg utcán fog ismerkedni, hanem luxus szórakozóhelyeken, partikon, platina kártyás váróban...
A keresetet udvariatlanság felhozni. Én nem azon sértődnék meg, hogy a másik keveset keres, hanem hogy nem akar nekem eléggé tetszeni ahhoz, hogy ezt magában tartsa.
Vagyis előre kifogásokat gyárt. Aztán ha elutasítom én leszek a bunkó, meg aki a pénzre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!