Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem fáraszt, hogy minden ismerkedésnél mindenkinek külön el kell mondani mindent?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 13:46
1/12 anonim válasza:
Nem eszem olyan nagy kanállal az életet, hogy ebbe komolyan belefáradjak :D
Neked hány randid van egy héten? :D
2/12 A kérdező kommentje:
Neten ismerkedek, nem tudok máshol.
2012. febr. 12. 13:56
4/12 anonim válasza:
Te. Én így vagyok ezzel, és télleg, fárasztó. :D De komolyan.. Ugyanazt az élettörténetet(ha látszik, hogy érdeklődik a másik a történet iránt persze), elég unalmas újra meg újra előadni.
És itt nem kell feltétlenül kurvizmusra gondolni... csak adott egy lány, aki bejön embereknek, hát akkor miért is ne szervezzen magának programokat?
5/12 anonim válasza:
Ja, hogy neten ismerkedsz. Nem tudsz máshol..? Mindig lehet máshol.
6/12 anonim válasza:
Így viszont már más a tészta. Hogy neten minden soron következőnek előadod magad... Abba kéne hagynod, és kilépni a netvilágból. :D
7/12 anonim válasza:
írd meg word-be az önéletrajzodat, és küldd el mindenkinek, képet is mellékelhetsz hozzá.
8/12 A kérdező kommentje:
Kisvárosban élek, kevés lehetőség van itt. Amúgy ötletes egyszer kidolgozni egy ilyen "önéletrajzot". :D Nem tudom mit szólna hozzá az illetékes. :D
2012. febr. 12. 14:07
9/12 anonim válasza:
Először mindig csak kevés információt ossz meg, utána úgysem válaszol, így nincs gond... :)
10/12 anonim válasza:
Nekem nem unalmas az életem, szóval örömmel mondom el többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!