Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha ismerkednék és ezeket megtudnátok rólam, mi lenne a reakciótok?
Kevés. Nem illenék össze egy ilyen emberrel.
Ha a tetoválást nem szereted, gondolom, a hennafestés sem tetszene, én meg azzal ki szoktam pingálni a jobb kezemet, fellépésekre vagy csakúgy is.
Nem vagyok az éjszakák császárnője, de azért én szeretek eljárni ingyenes tömegrendezvényekre, ha van rá lehetőség, egy otthonülő nem jönne velem, vagy ha jönne is, végignyavalyogná az egészet. Te egy kényelmes típus vagy, én meg az élményért cserébe képes vagyok lemondani a kényelemről is.
Viszont az én álláspontom nem jelenti azt, hogy minden nő így él, ahogy én, van, aki pont a te típusodat keresi, a szüleim is kényelmesek, nem is tudom, hogy lehettem ennyire más, biztos más felmenőmtől örököltem, két nagynénémről tudok, akik hozzám hasonlók, mi kilógunk a családból. :-)
Kizart.
En a bulikat szeretem, rendszeresen jarunk az elettarsammal es utaljuk a gyerekeket. Egyszer majd lesz gyerek, de evek mulva.
N
Csak ez alapján, ha csak ennyit tudok rólad nem mondanék véleményt. Persze megismerkedhetnénk, de addig ezek alapján semleges lennél.
Én sem szeretem a káros szenvedélyeket, de pl ez nem jelentené azt h azzal aki dohányzik szóba sem állnék, mint ah azt sem, h csak olyannal állnék szóba aki nem
Az egész embert kell ismernem, nem csak egyes tulajdonságokat
ennyi alapján nem lehet normálisan véleményt mondani
ezek csak adatok, ami alapján következtetni lehet, de ismernem kéne (legalább egy kicsit) ahhoz, hogy bármi hasznosat tudjak mondani
Huh tetoválás tetszik, piercinggel sincs bajom, nem bánom, ha a párom füvezik vagy gombázik, annyi nekem is belefér. Gyerekeket szeretem, de nem szülnék akárkinek.
Cigizni nem szoktam, csak ritkán, inkább nem élnék láncdohányossal, mert káros az egészségre(neki is, nekem is).
Piálni mértékkel.
Viszont azért heti egy társasági este kellene, plusz hétvégén legalább egy nap aktív pihenés.
Nekem túl nyugis vagy, viszont rengeteg olyan embert tudnék, akinek tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!