Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják itt a társkereső oldalakat amikor
szerintem egy jó levéllel még egy átlag alatti
külsővel is lehet párt találni?
Hát nem tudom, és akkor mi van azokkal, akik átlagnál kicsit jobban néznek ki, és még kreatívan is fogalmaznak, aztán ennek ellenére válaszra sem méltatják? Érted...
2015. nov. 18. 18:53
Másold már be azt a lélekhez szóló levelet, hogy tanulhassunk. Én is 6 éve társkeresőzöm, sőt van az már több is, és sok mindent kipróbáltam, de egyiktől se ájultak el a nők és nem válaszoltak.
2015. nov. 18. 18:57
13/19 A kérdező kommentje:
12.
Én levelemet ide nem szívesen írom ki. Viszont én egy válaszlevelet bemásolok, hogy lássátok.
"Kedves Gábor!
Köszönöm szépen ,hogy írtál, nagyon hízelgő, és egyébként a te bemutatkozásod is nagyon szimpatikus, frappáns, pont ezeket a dolgokat nem bírom én lányként, amiket te leírtál az oldaladra. Szóval biztos, hogy nagyon normális srác vagy, az látszik. Nagyon szívesen levelezek veled, olyan jó ilyen levelet olvasni a sok barom között.
Üdv: Erika
"
Minden esetre gratula a kitartásodhoz!Tényleg nagyon sok bunkó nő van a társkeresőkön,de igen sok intelligenciával és humorral lehet kompenzálni,csak kitartás kell,hogy megtalálja azt a csajt,aki miatt megéri strapálni magát.
2015. nov. 18. 19:34
Szerintem ennek az egész társkereső oldalnak olyan a feelingje, mint egy húspiac. Kimész, nézelődsz, hogy melyik húst kaphatnád meg kevesebb pénzen (=kisebb energiabefektetéssel az oldalon), válogatsz, megtalálod az ideálisat, "ki is fizeted" (= elkezdesz vele kommunikálni), aztán jössz rá, hogy nem nézted meg a hús másik oldalát (=kiderülnek a problémás személyiségelemek), és visszatáncolsz a "vételtől". Olyan erőltetett az egész, ki tud többet ígérni, ki tud lehengerlőbb dumát nyomni, önsztárolós extrém sportos, kirándulós, tengerpartos, akármilyen képeket felrakni az elkelés érdekében...szóval olyan műanyag az egész.
2015. nov. 18. 19:38
16/19 A kérdező kommentje:
15. Na kb ezt is megfogalmaztam a levelembe, ez a gondolkodás sok nőnek tetszett (inkább a 25 felettieknek)
17/19 A kérdező kommentje:
Voltak, legyenek önálló gondolataid és fél siker. Mai világba kevés embernek vannak önálló gondolatai.
Kb. akkor te vagy a kivétel ami erősíti a szabályt.
2015. nov. 18. 19:54
Nekem volt egy pár alkalmi kapcsolatom és egy tartós a társkeresőkről. Bár az még jó pár éve volt. Egyáltalán nem vagyok adonisz, egy mezei átlag. Amit észrevettem ott hogy olyanok is lekoppintottak akik igencsak átlag alatti nők.
Tulajdonképpen már kerülöm az ilyen oldalakat, ha mégis ráfanyalodok, akkor igyekszem félvállról venni. Sokszor nagyon megalázó tud lenni.
2015. nov. 21. 12:58
Kapcsolódó kérdések: