Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják itt a társkereső oldalakat amikor szerintem egy jó levéllel még egy átlag alatti külsővel is lehet párt találni?
Figyelt kérdés
Én 2 hete egy aranyos lány párja lehetek :) És internetes társkeresőről van a leányzó! Teljesen szolid lányról van szó, de boldog vagyok vele. Igaz valóban szinte egy sem nem írt vissza mert elég csúnyácska átlag alatti fiú vagyok, de a sok szex felkérő levél között egy jól megfogalmazott lélekre ható levéllel igenis sikereket lehet elérni egy társkeresőn is a nők körében, ha kitartó vagy2015. nov. 18. 18:00
2/19 anonim válasza:
Mert a legtöbben ahhoz is bénák, hogy értelmesen írjanak. Két komolyabb kapcsolatom is volt társkeresőről, sőt az egyik esetben a hölgy írt rám, úgy kezdődött. És volt egy rakás alkalmi is ;-)
3/19 anonim válasza:
Mindent lehet. Csak egy rossz külsejű srácnak rengeteg vastag bőr/lelkierő kell, hogy le tudja rázni a sok visszautasítást, és ne hagyja, hogy tönkretegyék az önértékelését. A konkrétan ocsmánynál már jobb külsővel már bárkinek van esélye, csak lehet, hogy 500 nőn kell végigmenni hozzá, ahhoz meg rengeteg kitartás kell.
4/19 A kérdező kommentje:
hát fél év volt és vagy 1000 nőnél próbálkoztam!
2015. nov. 18. 18:09
5/19 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled. Másoknak külsőre az én barátom csak egy túlsúlyos kocka (sajnos ezt megkaptam) de az én szememben az első pillanattól kezdve egy kedves, humoros, csodálatosan kék szemű mackó :)
A lovehu-n ismerkedtünk meg :)
6/19 anonim válasza:
Na, látod? Gratulálok a kitartásodhoz, de sok embert annyira megvisel, ha sorozatban utasítják vissza a nők, hogy teljesen összetörnek, elkezdik magukat értéktelennek érezni, ezért hagynak fel vele. Igaz, én sosem próbálkoztam neten, de el tudom képzelni, hogy adott esetben velem is ez lenne.
7/19 anonim válasza:
Ez aztán igen, az ezredik nő szóba állt veled.
Látod ezért szidjuk mi férfiak a társkeresőket mert igen ott 100-ból 99 nő még egy normálisan megfogalmazott levélre se képes válaszolni, hacsak a profilképed alapján nem vagy egy adonisz, vagy nem sejthető, hogy gazdag vagy. :)
9/19 anonim válasza:
Nekem még itt is összejöhetett volna már egy párszor.;)
10/19 A kérdező kommentje:
7. nem az ezredik nő!! Csak azokból nem lett semmi. 3 Randi összesen! kb 20 lánnyal leveleztem az 1000 ből
2015. nov. 18. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!