Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szidják itt a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szidják itt a társkereső oldalakat amikor szerintem egy jó levéllel még egy átlag alatti külsővel is lehet párt találni?

Figyelt kérdés
Én 2 hete egy aranyos lány párja lehetek :) És internetes társkeresőről van a leányzó! Teljesen szolid lányról van szó, de boldog vagyok vele. Igaz valóban szinte egy sem nem írt vissza mert elég csúnyácska átlag alatti fiú vagyok, de a sok szex felkérő levél között egy jól megfogalmazott lélekre ható levéllel igenis sikereket lehet elérni egy társkeresőn is a nők körében, ha kitartó vagy
2015. nov. 18. 18:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Taníts mester
2015. nov. 18. 18:01
 2/19 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbben ahhoz is bénák, hogy értelmesen írjanak. Két komolyabb kapcsolatom is volt társkeresőről, sőt az egyik esetben a hölgy írt rám, úgy kezdődött. És volt egy rakás alkalmi is ;-)
2015. nov. 18. 18:03
 3/19 anonim ***** válasza:
Mindent lehet. Csak egy rossz külsejű srácnak rengeteg vastag bőr/lelkierő kell, hogy le tudja rázni a sok visszautasítást, és ne hagyja, hogy tönkretegyék az önértékelését. A konkrétan ocsmánynál már jobb külsővel már bárkinek van esélye, csak lehet, hogy 500 nőn kell végigmenni hozzá, ahhoz meg rengeteg kitartás kell.
2015. nov. 18. 18:04
 4/19 A kérdező kommentje:
hát fél év volt és vagy 1000 nőnél próbálkoztam!
2015. nov. 18. 18:09
 5/19 anonim ***** válasza:
64%

Teljesen egyetértek veled. Másoknak külsőre az én barátom csak egy túlsúlyos kocka (sajnos ezt megkaptam) de az én szememben az első pillanattól kezdve egy kedves, humoros, csodálatosan kék szemű mackó :)

A lovehu-n ismerkedtünk meg :)

2015. nov. 18. 18:15
 6/19 anonim ***** válasza:
Na, látod? Gratulálok a kitartásodhoz, de sok embert annyira megvisel, ha sorozatban utasítják vissza a nők, hogy teljesen összetörnek, elkezdik magukat értéktelennek érezni, ezért hagynak fel vele. Igaz, én sosem próbálkoztam neten, de el tudom képzelni, hogy adott esetben velem is ez lenne.
2015. nov. 18. 18:15
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez aztán igen, az ezredik nő szóba állt veled.

Látod ezért szidjuk mi férfiak a társkeresőket mert igen ott 100-ból 99 nő még egy normálisan megfogalmazott levélre se képes válaszolni, hacsak a profilképed alapján nem vagy egy adonisz, vagy nem sejthető, hogy gazdag vagy. :)

2015. nov. 18. 18:28
 8/19 anonim ***** válasza:
Kamu.
2015. nov. 18. 18:28
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem még itt is összejöhetett volna már egy párszor.;)
2015. nov. 18. 18:31
 10/19 A kérdező kommentje:
7. nem az ezredik nő!! Csak azokból nem lett semmi. 3 Randi összesen! kb 20 lánnyal leveleztem az 1000 ből
2015. nov. 18. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!