Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a baj velem? Reményte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem? Reménytelen vagyok? Min változtassak? 17/L

Figyelt kérdés

Lassan 18 éves leszek és még nem volt komoly kapcsolatom. Tulajdonképpen kapcsolatom sem. Persze voltak fiúk akikkel úgy nézett ki lesz valami, de csak szórakoztak velem. Akikkel nem ez volt a helyzet, ugyan volt 1-1 randim, ahol a fiúnak tetszettem és ezt a tudtomra is adta (bár vagy nem volt két normális mondata a srácnak, csak sablonok vagy nagyon eltért az érdeklődésünk...) szóval ezekből sem lett semmi. Volt pár pasi aki csak "azt" akarta, őket hamar lepattintottam.

Mások szerint nem vagyok csúnya, bókokat sokszor kapok. De ezeknek sokszor nem tudok hinni, önbizalomhiányos vagyok. Hogyan próbáljak ismerkedni?

2015. nov. 16. 15:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor még nem vagyok elkésve. :)
2015. nov. 17. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 19 évesen csókolóztam először, szerintem sem vagy elkésve. Szerintem itt az inkább a gond, hogy a korosztályos még eléggé komolytalan és nem igazán tudja mit akar, vagy ha igen akkor az nem egy hosszú távú komoly kapcsolat. Ha idősebb férfiak felé is nézelődsz, ott már lehet esély találni de ott is jól körül kell nézni és megismerni a másikat, mert sokan közülük sem képesek még komolyan venni egy ennyi idős lányt viszont ott már lehet rá példa. Nekem volt 17-18 éves barátnőm és tudom, hogy nagy különbségek vannak mondjuk egy 22-23 éveshez képest is. Tényleg még elég fiatalka vagy de aki komoly kapcsolatot akar, annak működni kell amennyiben a felek megértik egymást és van intelligens kommunikáció. Biztos, hogy nem vagy reménytelen csak még most lépsz be abba a korba ahonnan majd könnyebb lesz komolyabb párkapcsolatot találni :)

25/F

2015. nov. 22. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Látványra megtudnám mondani milyen vagy, de nem ez teszi majd az itéletemet fontossá:)küldj képet;)
2015. nov. 22. 13:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy ha a fiúk/ férfiak nem nyitnak felém, akkor én lány létemre nem nagyon tudok mit kezdeni. :/ Nem azt mondom, hogy soha nincs ilyen, mert volt, csak ritkán fordul elő és nem lett belőle eddig semmi.
2015. nov. 22. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!