Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már a szemezéstől is zavarba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a szemezéstől is zavarba jövök, reménytelen eset vagyok?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, és még szemezni sem merek férfiakkal, azonnal zavarba jövök, elkapom a tekintetem, másfele nézek. Ha zavarban vagyok, akkor önkéntelenül mosolygok, ezt sem akarom.

A héten egy férfival egy menza-szerű konyhánál a sorban álláskor összeakadt a tekintetünk, utána tudatosan szemezni próbált, de én inkább mindig elkaptam a tekintetemet...

Bár ismerősök szép lánynak tartanak, én is magamat, egészen addig, amíg nem találkozok valakivel, aki tetszik. Akkor inkább csak átlag alattinak látom magam. Egyből azon kattogott az agyam, hogy egy ilyen jó pasi mégis mit akarna tőlem? Nincs elég önbizalmam ilyen helyzetben, és ezért jövök ennyire zavarba.

Most megint szépnek mondanám magam, de hasonló szituációban megint azon gondolkodnék, hogy egy ilyen pasi mit akar tőlem?

Így mégis hogyan mer majd bárki kezdeményezni, ha én még szemezni sem merek vele?

2015. nov. 14. 18:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vannak olyan pasik akiknek ez sem gond,csak ne zárkózz be ha valaki beszélgetni is akar veled.Ha ennyire nem megy ismerkedj neten.
2015. nov. 14. 18:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Totál magamra ismertem! Ez elég gáz szterm is. Sajnos én sem tudok vele mit kezdeni. :(
2015. nov. 14. 18:11
 3/17 anonim ***** válasza:
Ennyi félénk nőt.:D 27/f
2015. nov. 14. 18:11
 4/17 anonim ***** válasza:
Imádom az ilyen nőket.
2015. nov. 14. 18:12
 5/17 anonim ***** válasza:
4-es: 2-es vagyok. :) Csak imádnád, mert az ilyen félénk nőket pont azért nem tudod levadászni, mert nem hagyják magukat. :(
2015. nov. 14. 18:15
 6/17 anonim ***** válasza:
Elárulom, mit akar. Vagy meg akar ismerni, vagy meg akar dugni. Ha ennyire félénk vagy, nehezen lesz kapcsolatod.
2015. nov. 14. 18:19
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok én vadász.

Valamilyen módon csak meg lehet téged is hódítani,nem hiszem el,hogy teljesen megközelíthetetlen vagy.

2015. nov. 14. 18:21
 8/17 A kérdező kommentje:
6-os: köszi, ezt én is kitaláltam, inkább a miért a fontosabb, akármelyik verzió is a valóság :)
2015. nov. 14. 18:37
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

Örülj, hogy nő vagy!

Nőként még így is lehet esélyed, hogy párt találj, de ha férfi lennél, akkor tényleg esélytelen lenne.

Van, akinek bejönnek az önbizalomhiányos nők, de az ugyanilyen férfiak senkinek sem.

Nem fair, de így van.

2015. nov. 14. 18:48
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolni kell, nincs más megoldás... :-) Majd belejössz, velem is így volt az elején, de mostmár bárkinek a szemébe tudok bámulni akár órákig is. Ami rosszabb viszont, hogy sok esetben újabban elpirulok és ezzel tényleg nem tudom mit lehetne kezdeni. :-) Vicces, hogy férfi létemre egyszer csak full vörös leszek, ha a szokásosnál csábítóbban néz vissza egy nő. Hajha...
2015. nov. 14. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!