Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a szemezéstől is zavarba jövök, reménytelen eset vagyok?
22 éves lány vagyok, és még szemezni sem merek férfiakkal, azonnal zavarba jövök, elkapom a tekintetem, másfele nézek. Ha zavarban vagyok, akkor önkéntelenül mosolygok, ezt sem akarom.
A héten egy férfival egy menza-szerű konyhánál a sorban álláskor összeakadt a tekintetünk, utána tudatosan szemezni próbált, de én inkább mindig elkaptam a tekintetemet...
Bár ismerősök szép lánynak tartanak, én is magamat, egészen addig, amíg nem találkozok valakivel, aki tetszik. Akkor inkább csak átlag alattinak látom magam. Egyből azon kattogott az agyam, hogy egy ilyen jó pasi mégis mit akarna tőlem? Nincs elég önbizalmam ilyen helyzetben, és ezért jövök ennyire zavarba.
Most megint szépnek mondanám magam, de hasonló szituációban megint azon gondolkodnék, hogy egy ilyen pasi mit akar tőlem?
Így mégis hogyan mer majd bárki kezdeményezni, ha én még szemezni sem merek vele?
Aranyos lehetsz. :) Az már egy pozitív dolog hogy beismered, nincs önbizalmad. Rágörcsölsz és nem tudsz feloldódni az a baj. Minden fejben dől el, csak akarni kell. Nem olyan nehéz az, mint amennyire látszik. Ezen segíthet egy jó barátnő is, akivel összejársz és el tudsz mindenről beszélgetni vele. Vagy esetleg egy olyan hobbi amiben jó vagy, és apró sikereket érsz el. Pl: rajzolás, festés, akármi. Vagy olyan elfoglaltság, ami csapatban működik és vannak ott ismerőseid-barátnőid, másokon kívül. Úgy könnyebben fel tudsz oldódni.
Lényeg hogy belül tedd rendbe magad, és dobd le a gátlásaidat. Sikerülni fog, csak türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!