Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Milyen jelet vártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen jelet vártok egy nőtől, ha bejöttök neki, vagy szeretne megismerni titeket? Milyen jelekre reagáltok?

Figyelt kérdés
Mikor teszitek meg az első lépést? Akkor is odamentek az adott lányhoz, ha éppen nem egyedül van, de rátok mosolyog, vagy belenéz a szemetekbe? És nem találjátok ezeket nyomulásnak?
2015. nov. 13. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Puncivillantásra azonnal rárepülök ;-)
2015. nov. 13. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Lebegteti az ezrest, hogy fizeti a következő körömet.
2015. nov. 13. 19:14
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Tapasztalataim és férfi ismerőseim beszámolói szerint ezeket nem veszik jelnek. Jel az, amiből teljesen egyértelműen kiderül, hogy van esélye nálad. Hidd el, egy férfi még akkormis azt fogja hinni, hogy ő hódított meg, ha randira hívod, vagy az ágyába bújsz! Kivéve, ha nem tetszel neki, mert akkor még az is nyomulás, ha köszönsz.
2015. nov. 13. 19:18
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Nem volt még ilyenbe részem, pedig már őszülök.
2015. nov. 13. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez minden pasinál másképp működik.Tudom,hogy ilyesmit nem lehet elvárni egy lánytól,de én azt szeretném,hogy ha tetszem neki akkor valamilyen ürüggyel elegyedjen szóba velem és ha beszélgetés közben adja a jeleket az már egyértelmű.
2015. nov. 13. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Annak, hogy rám mosolyog vagy belenéz a szemembe önmagában nem tulajdonítok nagy jelentőséget, rengeteg lánnyal találkoztam már aki ezt csinálta, de kétlem, h mindegyiknek bejöttem volna. Persze van, h ilyen apró jelekre is reagálok, de csak ismeretlen lányoknál szoktam egy mosoly/szemezés után bepróbálkozni, mert ilyenkor nincs vesztenivalóm. Ha ismerem a lányt(pl. egy suliba járunk stb.)akkor csak a teljesen egyértelmű jelekre reagálok, mert nem akarok kínos helyzeteket, kellemetlenségeket ebből a későbbiekben, ha netán balul sülne el a dolog. Szóval szituáció és környezetfüggő is, hogy egy lány jelzéseire hogyan reagálok.
2015. nov. 13. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

Nem hinném, hogy ezeket jelnek lehet nevezni. Ez kb. a félreérthető szint.

A jel az, amikor érdeklődsz a másik iránt, vagy épp te kezded el a beszélgetést.

De ilyenek, hogy mosoly, meg a többi közhely az nevetséges, semmitmondó, és inkább félreérthető.

2015. nov. 13. 19:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Ma már ezek sz**art sem mondanak.

Hülyeségből fárasztásból játszadozásból vagy mert "csak" azért szokták csinálni.

Ha valamit egyértelművé akarsz tenni akkor beszélj vele!!! Nyisd ki a pici szádat.

2015. nov. 13. 20:11
 9/11 Mi közöd Tőle ***** válasza:
A valakire való mosolygás és a szemezés miért lenne nyomulás? Szerintem a legtöbb srác ezeket sem érti. Ennél finomabban nem lehet kifejezni, hogy érdekel valaki...
2015. nov. 13. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát ha arra várnék, hogy rám mosolyog egy lány, akkor sosem kezdeményeztem volna senkinél sem. Pedig de örültem volna életem során legalább egy mosolynak. De még annyit sem kaptam soha egy lánytól sem, mert alacsony vagyok és ocsmány.
2015. nov. 13. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!