Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy reagáltok arra, ha egy csaj azt mondja mikor meg akarjátok csókolni, hogy szeretne előbb jobban megismerni?
Figyelt kérdés
Azt is hozzá tenné,hogy nagyon jól érzi magát veled,de még nem ismer eléggé. Ez hogy érintene titeket? És ezek után is próbálkoznátok? Kort is!:)
20/L
2013. aug. 3. 01:01
1/9 anonim válasza:
Sima ügy.. jóhogy nem smárolok ismeretlennel.. már ha komoly kapcsolatot akarok tőle:D
2/9 anonim válasza:
Leszarnám utána. 20 évesen hova várjunk már annyit? Öregszünk Lányom.
3/9 anonim válasza:
Még szép, hogy próbálkoznék. Nem véletlenül akartam előtte se megcsókolni, az isten szerelmére :D
4/9 anonim válasza:
Hát én csalódott lennék, de emiatt nem hiszem, hogy feladnám.
5/9 anonim válasza:
Jajj, a sok kis béna nem tud várni egy csókra, de gáz. Semmi gond nem lenne a részemről, hiszen én sem sietnék igaziból.
6/9 anonim válasza:
Sehogy mert én nem kezdeményezném
7/9 anonim válasza:
Csak akkor tudnék várni ha tényleg fontos lennél nekem, ha nem lennék beléd szerelmes 150% ig akkor otthagynálak
8/9 anonim válasza:
erre így szoktam reagálni-
igen,igazad van,nem kell elsietni meg kell ismernünk egymást stb-stb,egyre halkabban duruzsolva,de folyamatosan beszélve egészen addig,amíg meg nem nyugszik.
ez kb 2-3 perc,aztán finoman megpuszilom a száját,majd csókolózunk.
9/9 anonim válasza:
Attól függ...
Hogy ez az első csók a megismerkedés után 3 órával lenne, vagy 3 héttel. :)
Az első esetben jogos a várakozó állás, utóbbi esetben nincs miről beszélni a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!