Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki tetszik és fel akarom venni MSN-re, de nem tudom, hogy mivel kezdjem:S Írnátok pár gondolatot? Az gáz h pl: Láttalak FB-n és nagyon megtetszettél, szeretnélek jobban megismerni. 16/F
Ha megnézhetem a lány adatlapját, mert elküldöd privátban a linket hozzá, akkor megmondom, hogy mit írj neki.
De akkor az nem te leszel, hanem én.
te szegééény flóóótááás. nah most mondom. és jegyzetelj.
ha meglátod suliban, mosolyogj rá. ha visszamosolyog, jó vagy. (az fontos, hogy ne nézzenek a barátnői. lehet hogy ott vannak közben a barátnői, de ha látják, kiröhögnek, és vesztettél). de ne nézd folyamatosan. menj oda hozzá pár szünettel később: szia széplány. hogy vagy? beszélgess vele..ne tárulkozz ki kapásból azzal, hogy szeretnéd megismerni. csak beszélgess. (pl. milyen órád lesz? tényleg? nekem is volt már ma. ki a tanárod? szereted? miért nem? blablabla). és csak a végén kérd el az msn címét. vedd fel másnap 18.00körül. beszélgess vele kicsit. hogy van, meg hasonlók, aztán hívd el valahova. ez nagyon fontos mert ha msnen beszélgetsz vele, később nem leszel rá képes személyesen. sok sikert tesa. 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!