Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerni egy olyan lányt akit csak látásból ismerek?
Ha magas vagy és jóképű, illetve gazdag, akkor bátran menj oda hozzá, felemelt orra, egyébként semmi esélyed.
Egy csalódott, sokat szenvedett fiú
Ez hülyeség.. -.-
Szerintem, jelöld be fészen, és kezd el vele ott beszélgetni. Ineterneten bátrabb vagy. Ha minden úgy megy ahogy akarod, találkoót is kérhetsz tőle a suliban :)
ma 20:11
már ne haragudj, de nem a lányok szerint égő és gáz, ha egy ismeretlen fiú bejelöl csak úgy fészen vagy rájuk ír??!
mert én is próbálkoztam így és hidd le te fiú, csak fájni fog, mert olyanokat vágnak hozzád meg úgy bánnak az emberrel ha kedves vagy velük eleninte, hogy csak nah
legyél bunkó, kemény és sz@rd le mi jó a lnyoknak, foglalkozz magaddal, legyél öjző, csak az járjon a fejedben, hogy neked jó legyen
majd megdöngetni őket ennyi, mert különben úgy kihasználnak vagy megcsalnak, hogy tönkre fogsz menni lelkileg és ideileg és utána állandóan csaka féltékenykedésekből fog kiállni a nyavalyás életed :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!