Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet olyan embereket megismerni, akik nincsenek hasraesve maguktól?

Figyelt kérdés
Tehát egészséges a hozzáállásuk az élethez, azaz nem magukkal vannak elfoglalva, hanem inkább a munkájukkal, vagy bármivel, amit szeretnek csinálni.

2015. okt. 7. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Merj ráírni emberekre itt!
2015. okt. 7. 00:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Akár itt is (:
2015. okt. 7. 00:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Itt vagyok
2015. okt. 7. 00:58
 4/7 Clark Kent.. ***** válasza:
0%

Itt a GYIK-en elég sok ilyen van, ráadásul szinglik is. Nézz szét itt, bőséges lesz a választék.

Élőben nem sok mindenkinek kellenek.

2015. okt. 7. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nagyképűen fog hangzani, de én ilyen vagyok, viszont felhívnám a figyelmed a "rossz oldalra"...persze ez nézőpont kérdése...

Nekem 3 szakmám van, jó állásom, barátnőm, szinte tök rózsaszín az aurám, nem sok gondom van, ami van azt megoldom...

Főállás + 3 projekt (otthoni projektek elég nagy mind3, 1 profit orientált) ezek ugye rengeteg időt elvisznek az életemből...

Nagyon szeretek ezzel foglalkozni, programozó vagyok, 14 évesen önállóan kezdtem el, nem a suli vitt erre az útra...otthon saját szabadidőmben önállóan tanultam, volt, hogy napi 18 órát is...

Pl leírom a tegnapi napom hogyan nézett ki:

5:10-kor kelés

5:20 indulás munkába

7:05 beértem a munkába

16:00 munka vége (munka közben GYK, youtube (tanulási célzattal!))

18:00 hazaértem

Otthon meg az egyik projekttel dolgoztam, teszteltem, fejlesztettem, meg pár emberrel beszélgettem akikkel együtt fogjuk élvezni a végkifejletet, vagy együtt dolgozunk a projekten...

Ha valaki nagyon a munkára koncentrál akkor sokszor nincs ideje másra, persze ha akarja az ember van, de mivel szereti csinálni a munkáját és fontos neki így főleg arra áldozza az idejét...

Van néhány ismerősöm akik csak pár dolgot tudnak arról, hogy mivel foglalkozok, velük nem sokat beszélgetek, általában neten beszélgetünk, változó mennyit...

Akikkel meg ugye a projekten dolgozok, vagy csak használni fogják a projektben létrehozott "terméket" velük beszélgetek főleg...

Tehát szerintem olyan embert keress akivel nagyon hasonló az érdeklődésetek, hogy az közös pont által több időt szánjatok egymásra...

Az én projektem szerencsére olyan, hogy kb akárkit betudok vonni, viszont nem biztos, hogy a végkifejlet mindenkit érdekel, hisz nem feltétlen olyan beállítottságú az egyén, hogy tudja használni...tehát tud adni a projekthez, viszont a létrejött "terméket" nem tudja érdemben használni...

22F

2015. okt. 7. 08:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tud. En is esik neha has vagy hat vagy oldalra, ha csinal az sport dolog szoval... jaaa en olvas most pici betu szoveg alatta nagynak. Ja ilyen emberekt te tud megismerni, en ismerni sok ilyen ember, jo ember. Remeny hal meg soha, ilyen ember en tud ,hogy van. Hogy hol talal te ilyent? En szerintem kimegy te parkba vagy elmegy sportol valamit vagy sok hely te megy ami nem diszko, es ez en mond nem azert mert diszko sok rossz ember, csak ott en gondol nehezebb ez dolog kiismer (en nem volt diszkos soha, csak sinter telep 1 buli volt)
2015. okt. 7. 16:13
 7/7 Clark Kent.. ***** válasza:

@02:36

Normális emberek? A többség ebben a kategóriában csak sajnáltatja magát, ahelyett, hogy valamit tennének is. Szerinted véletlenül szinglik? Nem-e azért hagyja őket figyelmen kívül a női társadalom, mert képtelenek normálisan viselkedni? Ha így folytatják, el lesznek még itt egy pár évet/évtizedet a sajnálkozásaikkal..

A káromkodásaid pedig csak téged minősítenek :-)

2015. okt. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!