Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadidős tevékenységekre hogy tudnék új embereket megismerni és hozzá barátokat szerezni?
Ez a leg nehezebb kérdés. Vannak társkeresők pl: greenlove, badoo, twoo, ahol érdeklődési kör, kor, és régió alapján szűrheted a találatokat. De volt még 10-20 csak már nem emlékszem nem nagyon járok ilyen helyekre.
Amúgy én is szabadidő tevékenységre keresek társakat tőled 200km-re csak én tudományokkal foglalkozom és az olyan ritka mint az albínó jegesmedve. Én a városban nézelődöm veszek egy kávét vagy rágyújtok olyan helyeken ahol sokan vannak, és ha olyasmit hallok akkor jön a sablon dumám:
Elnézést nem tudtam nem meghallani hogy ***-ról beszélgettek, értek a témához és....
A többit a helyzet adja. :D De nem jön be :( nem küldenek el egy napig oda csapódtam de nem olyanok akik elszánt professzorok.
Neked a sportolásban javaslom hogy szemelj ki valakit a sportpályán pl: futót és fuss vele egy kört csak úgy idegenül. Aztán ha megáltatok üdvözöld és kérdezgesd konkrétan mit sportol: foci ...stb
A zene a leg egyszerűbb társkereső:
Min játszasz? gitár? Ülj le hangszereddel egy forgalmas helyre jól kiöltözve szép divatos ruhába ne nézzenek csövesnek és játsz a hangszereden. Én szájharmonikázom és volt egy ismerősöm aki gitározott vele jártam a városközpontba zenélni. Jöttek mentek az emberek néha lassítottak, keresztény rock zenét játszottunk énekeltünk is. :) Úgyhogy aki rátermett annak könnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!