Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik, akik itt picsogn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik itt picsognak, h nem találnak párt, mert rondák vajon hogy néznek ki?

Figyelt kérdés

Lefogadom, h egy kis makeover kellene nekik.

Engem az ilyen pasik taszítanak, akik így járnak mindenhová:

[link]

Vajon így néznek ki? Így öltöznek? Mert ezen lehetne segíteni.

2015. nov. 12. 16:53
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
63%
Bár természetesen ezek is elárulnak sok mindent a viselőjéről, de itt most nem erre értettem
2015. nov. 13. 08:30
 42/50 A kérdező kommentje:
36-os: Nem a kockás és csíkos ingekkel van a gond, hanem az összképpel! Barna sűrű kockás ing, amin a kockák kékek és zöldek, betűrve egy derék fölé érő szinte semmi fazonú mondjuk barna nadrágba... Ez a gáz! Nem maga a csíkos vagy kockás ing, hanem az, ahogyan viselője hordja!
2015. nov. 13. 17:27
 43/50 anonim ***** válasza:
Szűz vagy még Kicsim? Ugye? :D
2015. nov. 13. 17:36
 44/50 anonim ***** válasza:

@42

Jaaah, oké, az más. A kelleténél giccsesebb ingeim akkor nincsenek.

2015. nov. 13. 22:42
 45/50 anonim ***** válasza:
Hát én: Szőke, szemüveges, nyuszi fogú vagyok. Küldjek képet?
2015. nov. 14. 19:52
 46/50 anonim ***** válasza:

40#

Én ugyanúgy megnézem a tornacsukás legins-es lányokat ahogy a vékony harisnyás, csizmás lányokat szoknyával, sőt nyáron (a40 fokban) egy bakancsos és csili-vili tarka grafikával ellátott sztreccs legins-es csaj is nagyon megtetszett.

Ám elsősorban azért tetszettek mert jó volt az alakjuk és szép az arcuk. Felesleges ezen lovagolni tovább mert úgysem tudjátok megérteni.

A válaszokból nagyon úgy tűnik, a lányok tényleg inkább a kiegészítőket nézik mintsem azt aki benne van, ez pedig nem más mint szimpla felszínesség.

2015. nov. 15. 03:07
 47/50 A kérdező kommentje:

Leggings és tornacipő teljesen rendben van egy jó szabású tunikával. Láttatja az alakot, észrevehetően visszafogott, nőies. de azt ne mondja vlki, h ilyen szerelésben mint ez, gerjednének rám a pasik, mert vlki azt állította, h így is kellenék neki:

[link]

Nem a kiegészítőkre buknak a nők, mint azt említettem, hanem az öltözék nyújtotta kisugárzásra. A kérdésben szerelő pasi szerepe szerint egy lúzer a nőknél. Miért? Mert olyan okádék sűrűn kockázott ízléstelen ingeket vesz magára, amikhez ocsmány, barna vagy bézs színű semmilyen fazonú nadrágot vesz fel. Az ing betűrve derék felett, ha tehetné és engedné a nadrág, a hónaljáig felhúzná. Sugallat az, h öreges vagyok, visszataszító. Ehhez vehet fel akármilyen kiegészítőt, akkor sem segít rajta. Talán még ront is!

2015. nov. 15. 07:22
 48/50 anonim ***** válasza:

47#

Ha jó nő akkor még így is megnézem.

Egyébként nagyon szélsőséges eseteket mutattál mert nehogy már egy öltönyös vagy inges férfi (még, ha unalmas is az összeállítás) egy szinten legyen az otthoni mackónadrágos nőkkel.

Amúgy Vin Diesel-ért meg egy sima fehér atlétában voltak oda nők milliói. Szóval én sem hiszem el azt teljesen amit fentebb írtam, de úgy érzem nincs olyan, hogy mindenkinek egy stílust kellene követnie.

Nekem például fogalmam sincs mi áll jól, hogyan néznének meg a csajok...

Alacsonyabb férfi révén egy olyan kék inggel inkább festenék röhejesen mint férfiasan, azok a ruhák magasabb férfiaknak állnak jól.

2015. nov. 15. 10:47
 49/50 A kérdező kommentje:

48, nem tudom, h mekkora vagy, de az ingek bárkinek jól állnak, csak tudni kell, milyen fazonút válasszon! Manapság annyi fazon van ingből és nadrágból is, h simán lehet válogatni, csak a fantázia szab határt, és próbálgatni kell!

win Diesel (lehet, h nem jól írom), nekem valószínűleg nem jött be, mert azt sem tudom, h kicsoda! :D Szóval lehet, h trikóban is döglenek utána a csajok, de kétlem. Megnéztem google-n. Átlagos ember, és lehet, h csak egy atléta van rajta mindig (ami nem igaz, mert azért másban is látom), a nadrágja ehhez jól van megválasztva, ízlésesen van öltözve, szóval ha szembe találkoznék vele és elhívna kávézni, akkor elmennék vele.

2015. nov. 15. 11:52
 50/50 anonim ***** válasza:
Meg mindig nem tudom h mi bajod a deszkas cipovel. Bar baromira nem erdekel ha valaki emiatt nem szolit le. En akkor is ebben erzem jol magam. Ezek ugyanolyan semmit mondo kriteriumok mint amiken te is lovagolsz.
2015. nov. 15. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!