Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik, akik itt picsogn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik itt picsognak, h nem találnak párt, mert rondák vajon hogy néznek ki?

Figyelt kérdés

Lefogadom, h egy kis makeover kellene nekik.

Engem az ilyen pasik taszítanak, akik így járnak mindenhová:

[link]

Vajon így néznek ki? Így öltöznek? Mert ezen lehetne segíteni.

2015. nov. 12. 16:53
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes, hogy pont egy gurut raktál be, aki valószínűleg azért lett guru, mert a mai női ideálnak tökéletesen megfelelve tapasztalatok sorát szerezte be, és nem azért, mert átlagos, vagy az alatti sikertelen fószer :D
2015. nov. 12. 17:24
 12/50 A kérdező kommentje:
Ne forgasd ki a szavamat. Szóval sem mondtam, h a matekszakos v a fizikaszakos nem jönne be, de attól még öltözhet igényesen, hordhat szép ingeket.
2015. nov. 12. 17:25
 13/50 A kérdező kommentje:
Nem azért őt raktam be, mert guru vagy mert jóképű, hanem mert jól öltözik! És az emberen ez sokat segít, sokaknak sztem támpontot ad.
2015. nov. 12. 17:26
 14/50 A kérdező kommentje:
Természetesen nem lesz Zzzz, de ha már csak egy szebb inget felvesz magára sokat dob a külsőn, hidd el.
2015. nov. 12. 17:29
 15/50 anonim ***** válasza:
71%

8#

Buszsofőrök is rendszerint hasonló ingekben vannak, akkor ők is hihetetlenül vonzó férfiak?

Már nem azért, de akit linkeltél, lefogadom, hogy ruha nélkül tetszene legjobban neked, így pedig máris értelmetlen az egész okfejtés.

2015. nov. 12. 17:30
 16/50 anonim ***** válasza:
Nekem egy öltözetem 100ezer...Talán ez vált ki gyűlöletet egyesekből.
2015. nov. 12. 17:31
 17/50 anonim ***** válasza:

Én nem értem miért nem buknak rám a csajok, amikor belsőleg értékes ember vagyok, vidám és pozitív a kisugárzásom:

[link]

2015. nov. 12. 17:31
 18/50 A kérdező kommentje:

15, tévedsz. Nálam ez a pasi labdába sem rúghat. A stílusa tetszik, de mint férfi nem indítana be. Jobb szeretem a kicsit macisabb, husisabb férfiakat némi borostával, és a szemüveg sem akadály. Nem mindenkinek jönnek be a mindenki által jóképűnek titulált 10/10-es pasik. Számomra ő legfeljebb 4/10, de ebben a kérdésben nem rólam van szó.

A buszsofőrök pedig lehet, h jó pasik, de ahogy láttam, a kis tinilányok nagy kedvencei.

2015. nov. 12. 17:41
 19/50 anonim ***** válasza:
44%

18#

De sok igényed és problémád van, öröm hallgatni. Érted már miért picsognak itt a férfiak?

Azért mert a többségeteknek semmi nem elég jó.

2015. nov. 12. 17:47
 20/50 A kérdező kommentje:
Tehát ha azt mondtam volna, hogy az általad minden csajnak bejövő férfi jön be nekem akkor is szar vagyok, és ha azok a pasik, akikre a legtöbb lány rá sem néz, bejönnek akkor is gáz vagyok... Látom értelem nulla...
2015. nov. 12. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!