Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik, akik itt picsogn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik itt picsognak, h nem találnak párt, mert rondák vajon hogy néznek ki?

Figyelt kérdés

Lefogadom, h egy kis makeover kellene nekik.

Engem az ilyen pasik taszítanak, akik így járnak mindenhová:

[link]

Vajon így néznek ki? Így öltöznek? Mert ezen lehetne segíteni.

2015. nov. 12. 16:53
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
2015. nov. 12. 20:53
 32/50 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagyok ronda,stílusom is van,nem az a tömegstílus persze,ami a "divat".

Igényes,és ápolt vagyok magamra.

Ettől még ugyanúgy nem kaptam esélyt sem soha,egyetlen nőtől sem,még egy randira vagy beszélgetésre sem. :/

24/F

2015. nov. 12. 21:03
 33/50 anonim ***** válasza:
8%
Mekkora szánalom, hogy lehet, hogy összejönnél velem akkor, ha máshogy öltözködnék. Jó én is nézem valamilyen szinten a nők öltözködését, de az igazából kemerül abban, hogy ne deszkás cipőben járjon kapucnis pulóverrel és ne legyen rocker.
2015. nov. 12. 21:03
 34/50 A kérdező kommentje:
Utolsó... ezek szerint Te is válogatod a csajokat!
2015. nov. 12. 21:16
 35/50 anonim ***** válasza:
Hé! Mi a bajod a deszkàs cipővel ember??????
2015. nov. 12. 21:17
 36/50 anonim ***** válasza:
0%
Engem inkább az érdekel, hogy mi a baj a kockás inggel. Ezek alapján akkor dobhatom ki az összes ingemet, mert nekem a kedvenc ruhadarabjaim a csíkos és kockás ingek.
2015. nov. 12. 23:21
 37/50 anonim ***** válasza:
Válogatom a nőket igen, de nem úgy mint ahogy te a férfiakat. Ha nekem mackónadrágban kellesz, akkor estélyiben is kelleni fogsz.
2015. nov. 12. 23:30
 38/50 anonim ***** válasza:
46%
Ennyire fáj itt a lányoknak az igazság?
2015. nov. 13. 01:28
 39/50 anonim ***** válasza:

Trolltanya ez az egész kategória,mit vársz?:)

2015. nov. 13. 01:40
 40/50 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező ezeknek írhatsz...nem érdemes. :D

Számunkra is jobban megtetszik egy igényesen, csinosan felöltözött nő, aki szoknyát és magassarkút előszeretettel hord,mint egy slampos, tornacsukás csaj, aki minden nap ugyan úgy öltözködik.

A ruha igenis fontos, akárki akármit mond,sok mindent elárul az illetőről(és itt most nem a több ezer ft-os Zara ingeket és Bugatti cipőket kell érteni).

2015. nov. 13. 08:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!