Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik, akik itt picsogn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik itt picsognak, h nem találnak párt, mert rondák vajon hogy néznek ki?

Figyelt kérdés

Lefogadom, h egy kis makeover kellene nekik.

Engem az ilyen pasik taszítanak, akik így járnak mindenhová:

[link]

Vajon így néznek ki? Így öltöznek? Mert ezen lehetne segíteni.

2015. nov. 12. 16:53
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem tartom magam rondának, sőt, igazából azt gondolom, hogy egészen jó a megjelenésem. Mégsincs semmi önbizalmam, mert nem vagyok valami magas (175), és elég kisfiús arcom van. Valahogy sosem tudom elhinni, hogy labdába rúgnék a csinos lányoknál a férfias arcú, magasabb pasik mellett.
2015. nov. 12. 16:56
 2/50 A kérdező kommentje:
Nekem is kifejezetten fiatalos arcom van a korom ellenére, nem giszem, h ez gáz lenne. A Tiéden legalább kis borostával lehet segíteni. A magasságod sem tragikus (ha az én 161 cm-em veszem alapul. :D
2015. nov. 12. 17:00
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a baj a linkelt férfival. Elegáns, jól szituált, értelmet sugárzó figura. 21/F
2015. nov. 12. 17:09
 4/50 anonim ***** válasza:
Linkelhetnél olyat is mint amit elvársz.
2015. nov. 12. 17:10
 5/50 A kérdező kommentje:
Igénytelenséget sugároz, úgy néz ki, mint egy nyugdíját váró matek/fizika szakos tanár. Nekem. Ezek az ingek és a hozzá válogatott nadrágok elég gázosak sztem. Nem véletlenül választották ezt a lúzer karakterhez.
2015. nov. 12. 17:12
 6/50 anonim ***** válasza:
59%
Helyes pasasként írok: az ilyen kérdéseknek mi értelme őszintén? Segíteni nem fogsz az itt rinyálókon, mert nem mész el velük stylist túrára, hogy szakmai tanácsokkal ellásd őket. Akkor meg miért cseszegeted őket? Komolyan, téged kiraknálak az Arktiszra 2 heti hidegélelemmel, aztán oldd meg a hazajutásodat, ha ilyen gonosz vagy. :D
2015. nov. 12. 17:15
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem férfiként simán kinéz mérnöknek. Akkor is lúzer?
2015. nov. 12. 17:20
 8/50 A kérdező kommentje:

4-es: Nem elvárok, csak feltettem egy kérdést. Mert minden nap kb. 10 általánosító kérdés jön itt, h miért elutasítóak a nők a férfiakkal, ha csúnyák. És ha így néznek ki, akkor egy bevásárlás, és jól lehet kinézni, mint pl ez:

[link]

2015. nov. 12. 17:21
 9/50 anonim ***** válasza:
95%

Tehát egy egyetemet végzett matek/fizika szakos tanár az számodra lúzer? Ezek szerint minden férfinak úgy kell öltöznie mint egy madárijesztőnek?

Mi jön be neked, nyaknál kivágott pink izomtrikó?

2015. nov. 12. 17:23
 10/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól, hogy vesz egy olyan inget ami nem kockás, kigombolja a nyakát, még nem lesz helyes és izmos :D
2015. nov. 12. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!