Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a pasik, akik itt picsogn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik, akik itt picsognak, h nem találnak párt, mert rondák vajon hogy néznek ki?

Figyelt kérdés

Lefogadom, h egy kis makeover kellene nekik.

Engem az ilyen pasik taszítanak, akik így járnak mindenhová:

[link]

Vajon így néznek ki? Így öltöznek? Mert ezen lehetne segíteni.

2015. nov. 12. 16:53
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire igényes vagy, linkelhetnél olyan férfit is, aki bejön neked.
2015. nov. 12. 17:54
 22/50 anonim ***** válasza:
9%

Tudod kicsi szívem az a baj, hogy más lányoknak nem biztos, hogy ugyanazon férfiak jönnek be mint neked, sem öltözködésre, sem kinézetre és nekünk nem az a feladatunk, hogy szerény személyednek megfeleljünk.

Nekem is van, hogy jobban tetszik egy ilyen meg olyan öltözködésű nő, de tudod hogy érdekelnek legjobban a nők? Ruha nélkül.

Azt mondom, hogy mindenki öltözködjön úgy ahogy jónak látja magát aztán majd kiderül melyik nőnek jön be úgy és/vagy melyik képes a felszín mögé is nézni.

2015. nov. 12. 18:00
 23/50 anonim ***** válasza:
Hagyjátok,a Gyk-n van,királylánynak érzi magát.Itt megteheti...:D
2015. nov. 12. 18:01
 24/50 A kérdező kommentje:

Még mindig mondom, h nem rólam és az én igényeimről szól a kérdés!!! De tessék:

[link]

Ez itt egy átlagos, ápolt pasi, aki ha meghívna egy kávéra, akkor igent mondanék neki.

Vagy ő:

[link]

Őt kifejezetten csúnyának mondja a sajtó, pedig szerintem szexis.

2015. nov. 12. 18:05
 25/50 anonim ***** válasza:
Halványlila fingom sincs, mivel jobbak ezek, mint akit a leírásban linkeltél.
2015. nov. 12. 18:09
 26/50 A kérdező kommentje:
Csak feltettem ide egy építő jellegű kérdést, h akik randának látják magukat, vajon miért és h lehet talán kicsit változtatni, de látom mindenkinek jobb sírni. Akkor maradjanak továbbra is a magukat randa fiúknak titulálók itt, és tegyék fel a napi 10 kérdést arról, miért nincs barátnőjük, aztán pontozzák le az összes lányt, aki azt mondja, h márpedig sem a pénz, sem a kinézet, sem pedig a testalkat stb nem nem számít, illetve h minden nőnek más kell!
2015. nov. 12. 18:11
 27/50 A kérdező kommentje:
Semmivel nem jobbak, csak mások. Nem az sugárzik róluk, h épp készülnek a saját nyugdíjazásukra, hanem kicsit adnak magukra. :) Ennyi a különbség.
2015. nov. 12. 18:13
 28/50 anonim ***** válasza:
Ja,ítélkezzünk "sugárzások"alapján.
2015. nov. 12. 18:45
 29/50 A kérdező kommentje:

Most meg azzal van gond, h figyeli egy nő a kisugárzást? Mi ezzel a gond? Pénz hidegen hagy, a kinézetre is teszek, legyen vlmi stílusa a fazonnak és ápolt legyen. Te nem szoktad a nők kisugárzását és személyiségét figyelni? Ne mondjad már, h a mosolygós, kedvesnek látszó nők helyett az életunt, egyik szeme sír, a másik haj típusú nőket szólítanád meg először!

Azt ne mondjad, h ezeket a nőket megszólítanád, akik a bal oldalon vannak:

[link]

2015. nov. 12. 19:10
 30/50 anonim ***** válasza:
Ezek pillanatképek, könyörgöm :D Ennyit jelent a "kisugárzás"? :D
2015. nov. 12. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!