Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen rendszeresen főztök a pasitoknak? Ha lehet írjatok kort, és hogy hol laktok
Szinte soha mert a párom elég jól keres, elvisz étterembe vagy rendelünk:)
24 vagyok és bpi
Heti kb 4-5 alkalommal.
21/L, 27/F, Bp.
Mi még nem élünk együtt, csak heti 3-4-szer vagyunk vagy egyikünknél, vagy másikunknál. Ha nálam van (ez általában hétvége), mindig főzök.
Ha nála vagyunk, akkor mondjuk heti egyszer, mert sokszor megoldjuk napközben másképp a meleg étkezést (munkahelyen, vagy rendelünk, vagy beülünk valahova). Én magamra se főzök mindig, néha egyszerűbb, kényelmesebb rendelni, vagy beülni egy kifőzdébe. Párom is szokott nekem főzni, de sokkal ritkábban.
Harmincasok vagyunk, budapestiek.
Mi együtt élünk.
Heti 2-3 alkalommal főzök neki, magamnak minden nap.
Ő szereti több nap ugyanazt enni illetve olcsóbbnak tartja ezt a megoldást, én nem sajnálom az időm minden nap frisset főzni magamnak.
20/F 22/N
Együtt élunk Bp-n. Heti 3-5 alkalommal főzök. Hétköznap van, hogy csak egy tojássalátát összedobok vacsira. A hétvégén valami komolyabbat (most fondu volt). Van, hogy 2-3 napi adagot főzök. Mi se keresünk rosszul vezető beosztásba vagyunk mindketten (ami sajnos sok túlórát jelent), de ritkán járunk étterembe néha rendelünk. Párom imádja ha főzök neki, még ennyi év után is. A kenyeret is én csinálom. Szeretek sütni-főzni. Szoktunk viszont vendégeket hívni, család, barátok olyankor mindíg valami különleges van :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!